The Twinkle Pop Up Project

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
The Twinkle Pop Up Project

The Pop Up Project "Twinkle": Η Φαίη Μπέη & η Ιλεάνα Ισμυρίδη ανέβασαν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

It wouldn’t be Christmas without a ride on this festive coaster...

Μετά την πρωτοφανή επιτυχία και προσέλευση κόσμου που είχαν οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις, το The Pop Up Project "Christmas in the Museum" πέρυσι τα Χριστούγεννα, και το The Pop Up Project "Me geia!", το καλοκαίρι που μας πέρασε, το The Pop Up Project πραγματοποίησε την τρίτη και μεγαλύτερη διοργάνωση του, το The Pop Up Project "Twinkle", το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Με μότο τους "Ανεβάζουμε τον Πήχη ακόμη πιο Ψηλά", η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη αυτή την φορά σχεδίασαν το Roller coaster των γιορτών και μας οδήγησαν στις πιο συναρπαστικές διαδρομές των Χριστούγεννων, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και brands.

Όλοι οι Έλληνες δημιουργοί που οι αναγνώστες βλέπουν κατά καιρούς μέσα από τις σελίδες του Fay's Control ήταν εκεί, στο The Pop Up Project "Twinkle" , για να υποδεχθούν γνωστούς Αθηναίους στα καλαίσθητα corner τους και να γιορτάσουν μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα.