About last night ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About last night ..

Χθες αργά το απόγευμα κάναμε κανονικό Reunion μιας και η Ελένη Καρποντίνη από τότε που γέννησε το γλύκα μωράκι της που είναι ΊΔΙΟ με εκείνη, ( sorry daddy Λάτσιε αλλά δείχνει πως έχεις φιλική συμμετοχή στην γεννά και αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάτε βουρ για το δεύτερο Bebe..) δεν έχει κάνει τέτοια έξοδο και οφείλω να πω πως αν και ανήσυχη μανούλα όλο στα μηνύματα με φωτογραφίες κλπ αφού κοιμήθηκε το μωρούλι της άρχισε να περνάει καλά.

Έδωσα λοιπόν απογευματινό διαφορετικό ραντεβού με τις φίλες μου την Ελένη, την Άννα Μαρία, την Φαννή, την Σόφη, την Χριστίνα, την Μαρία Λουίζα την Νικολέττα και την Νίνα να πάμε στο Φως που τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή με την Στέλλα Καλλή που είναι πολύ καλή !!!

Την Νίνα είχα να την δω καιρό και πραγματικά πρέπει να είναι συγγενής του Jeremy Button δεν εξηγείται κάθε φορά είναι και πιο κούκλα απόλυτη γυναίκα κανονικότατα.

Κάποια στιγμή μου είπε η Μαρία Λουίζα πως όταν ήταν μικρούλα και της είχε γνωρίσει ο πατέρας της την Καίτη την θαύμαζε τόσο πολύ και την ήθελε για μαμά της και το έλεγε στην μητέρα της αυτό.

Πήγαμε στα καμαρίνια με την Νίνα και την Μαρία Λουίζα και στον ασανσέρ πετύχαμε τον ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ Γιώργο Καπουτζίδη ( μπορείτε να δείτε και στο www.instagram.com/majenco το snap video moment μας που ανέβασα).

Η Καίτη έλιωσε από συγκίνηση όταν της είπε η Μαρία Λουίζα τα διάφορα του παρελθόντος και κλάψαμε στα γέλια με διάφορα που εξελίχθηκαν εκεί αφού μας αποκάλυψαν ο Γιώργος και η Νίνα πως το 2002 κάνανε παράλληλα μαζί το ξεκίνημα τους στον χώρο.

Τα ντουέτα Καίτης και Στέλλας είναι όλα τα λεφτά , τα σκετσάκια τους πολύ αστεία και σύντομα θα ξεκινήσουν τις Κυριακές διάφορα quest live από όλους τους γνωστούς καλλιτέχνες.

Αξίζει να αναφέρω πως δεν έπεφτε καρφίτσα και το κέφι είναι ανεβαστικότατο και σας το προτείνω να πάτε. Είναι κάθε Σάββατο βράδυ ανοιχτά και Κυριακή απόγευμα μετά τις 7.