Το γλυκό κορίτσι μας παντρεύτηκε !!!

Το γλυκό κορίτσι μας παντρεύτηκε !!!

Όπως λέει το υπέροχο άσμα του μοναδικού Γιάννη Πάριου ¨Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι" έτσι και έγινε χτες. Αρχικά ο γάμος της σούπερ Cool φιλενάδας μου Ελένης Καρποντίνη μαζί με το άλλο της μισό το απόλυτο ταίρι της τον Βασίλη Λίατσο.

Η Νύφη απίστευτα cool ενώ ανέβαζα φωτογραφίες με την Σόφη και την Χριστίνα μου έκανε like & comment .. Έρχομαιιιι !!!! , γιατί μας έστησε για να πάει σε σούπερ μάρκετ φορώντας το νυφικό για να αγοράσει το κόκκινο κρασί για το μυστήριο που δεν το είχαν προνοήσει αυτοί που έπρεπε.

Όλα ήταν τέλεια οργανωμένα και στο προαύλιο της Εκκλησίας τελέστηκε το μυστήριο και από ότι είδα καλά άν δεν κάνω λάθος στο η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα δεν αντέδρασε με πάτημα .. ( μπορείτε να δείτε και ένα Live facebook time που έκανα στο fb μου).

Και ξαφνικά αρχίζει να ψιχαλίζει προς το τέλος του μυστήριου και αμέσως σε χρόνο ντε τε σκεπάστηκαν με μεγάλες ομπρέλες, άρχισε το μυστήριο της Βάπτισης για τον μικρό Αιμίλιο και μετά από λίγο άστραψε ο ουρανός με βροντές και καταιγίδες. Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι θεωρείται υπερβολικό γούρι , τύχη σε γάμο να βρέχει.

Μεταφερθήκαμε όλοι στον χώρο του σπιτιού που τα είχαν όλα οργανώσει τέλεια και η βροχή μετά από λίγο σταμάτησε.

Μαζί με την Δέσποινα, την Κλέλια, την Χριστίνα και την Σόφη κάτσαμε παρέα και περάσαμε πολύ ωραία. Την παράσταση για εμένα την έκλεψε το πανέμορφο σκυλάκι τους η Jasmine που είχε έρθει δίπλα στο τραπέζι μας και είχε αράξει/ φοβόταν την βροχή και κοιμήθηκε στα πόδια μας.

Ελενάκι μου και Βασίλη μου you guys are a match made in heaven, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά Βασίλη που σε γνώρισα ακόμα γελάω, αλλά και Ελενάκι μου το καιρό που είχα τα θέματα με την υγεία μου που ήσουν κάθε μέρα σπίτι μου, και μου έφερες το πρώτο Starbucks μου μετά από 6 μήνες αποχής που έλεγε Samantha και ο Θεός βοηθός.

Εύχομαι το υπόλοιπο της ζωής σας να είναι πάντα χρωματιστό σαν το υπέροχο ουράνιο τόξο που ούτε κατά παραγγελία να το είχατε χτες στον κήπο σας.