Τραγουδιστική Champions League παρέλαση στο Acro!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Τραγουδιστική Champions League παρέλαση στο Acro!!!

Dream Team ταλέντου!!!

Back to back από το opening weekend του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη στο Acro περάσαν οι Dream Team τραγουδιστών με αρχηγό η μάλλον Captain της ομάδας τον πολύ αγαπημένο μου Αντώνη Ρέμο. Κάθε χρόνο πριν την πρεμιέρα του, τιμάει τον Γιώργο στο Acro, αλλά και όλο τον Όμιλο Μαροσούλη ~ Κοταρίδη πηγαίνοντας σε όλα τα σχήματα.

Την ίδια μέρα ήταν στο Acro η Τάμτα που είχε τραγουδήσει λίγα χρόνια πίσω στην σκηνή του Acro, μαζί της το Σάββατο ήταν και η Στεφανία Ρίζου.

Το προηγούμενο ΠουΣου ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έχει πρεμιέρα στην Ιερά Οδό την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου μαζί με τον Βασίλη Καρρά , Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη και Μπο , ( σε επόμενο ποστάρισμα θα σας δείξω τι έγινε στην backstage φωτογράφιση για την αφίσα τους αλλά και σε ένα διαγωνισμό που θα κάνει το Queen.gr για να κερδίσουν 3 τυχεροί για 4 ζευγάρια να μπορούν να πάνε να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τραγουδιστές σε όλα τα σχήματα του ομίλου).

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν το προηγούμενο Σάββατο, και την προηγούμενη Παρασκευή ο Γιώργος Μαζωνάκης που τραγούδησε το Θαύμα που του έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αν και όλα τα σχήματα που υπάρχουν στα Αθηναϊκά δρώμενα τείνουν σε μπουζούκια η διαφορά που έχει καταφέρει ο Γιώργος Σαμπάνης με τις επιλογές που κάνει στο Acro είναι σαν να είσαι σε Club που χορεύουν όλοι, βλέπεις όμορφες φάτσες τόσο γυναικείες όσο και αντρικές μαζεμένες μαζί ( κάτι που σπανίζει), θετική ενέργεια και Live μουσική.

Το σχήμα αποτελείται από την Matina, Steve, Antonella, Γιώργο Σαμπάνη, Dj Ράνια Κωστάκη και σούπερ Guest Star Κώστα Μπίγαλη. Την διαφορά την κάνουν τα πανέμορφα και ταλαντούχα κορίτσια του μπαλέτου με τις υπέροχες χορογραφίες τους.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά βιντεάκια στο www.instagram.com/majenco