«Το μικρό αγόρι και τα 4 αυγά» της μαγικής, Κατρίνας Τσάνταλη

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
«Το μικρό αγόρι και τα 4 αυγά» της μαγικής, Κατρίνας Τσάνταλη

Ένα παιδικό βιβλίο που θα πρέπει να το έχουν όλα τα παιδάκια

Η γνωστή σε όλους μας «Κατρινίδιο» μας έκανε για άλλη μια φορά περήφανους όλους.

Έχει μεγάλη διαφορά να ξέρεις κάποιον από να τον γνωρίζεις καλά και αυτό είναι που έχει καταφέρει η Κατρίνα μας να κερδίσει με το σπαθί της. Βοηθάει με ανιδιοτέλεια τους πάντες όλους, είναι ίσως από τους πιο δοτικούς και γεμάτο θετική ενέργεια ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι από τις μεγαλύτερες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φιλόζωους. Είναι το party girl, η ψυχή της παρέας αλλά πάνω από όλα είναι ένα κορίτσι με την πιο ευαίσθητη ψυχούλα που υπάρχει.

«Το μικρό αγόρι και τα 4 αυγά» είναι το δεύτερο παιδικό βιβλίο που γράφει μετά την απίστευτη επιτυχία του «Το Σοφάκι και ο Ντο».

Η διαφορά με το οποιοδήποτε άλλο παιδικό βιβλίο είναι πως περνάει απίστευτα μηνύματα στα παιδάκια τα ευαισθητοποιεί από την τρυφερή τους ηλικία και τους προετοιμάζει για μια ελληνική κοινωνία πολύ δύσκολη. Πιστεύω πως ακόμα και στα νηπιαγωγεία θα έπρεπε να διαβάζουν στα παιδάκια και τα 2 αυτά βιβλία τα οποία είναι γραμμένα με πολλή αγάπη.

Εδώ είμαστε τη Δευτέρα που μας πέρασε στο Public στο Σύνταγμα για να χειροκροτήσουμε την Κατρίνα για άλλη μια φορά για την προσφορά της που κάνει με τον τρόπο της ( ξέρει εκείνη πολύ καλά τι εννοώ).

Κατρινίδιο μόνο περήφανη με κάνεις και εύχομαι να βρεις την δική σου ευτυχία στον μαγικό παραμυθένιο κόσμο που θα πλάσεις για τα δικά σου παιδάκια όταν έρθει η ώρα αυτή (θέλω να είμαι παρούσα σε όλα τα παιδικά πάρτι).

Καλοτάξιδο και αυτό το μικρό σου θαύμα που θα δυναμώσει τις μικρές αθώες ψυχούλες για να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία που ζούμε.

Photo Credits : Studio Panoulis