Ζήσαμε Μαγικές στιγμές!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ζήσαμε Μαγικές στιγμές!

Όλος ο κόσμος έχει τα θέματα του είτε είναι προσωπικά είτε επαγγελματικά, είτε ψυχολογικά, είτε υγείας κ.ο.κ. Δεν είναι ότι είμαστε όλοι καλά και δεν τρέχει τίποτα. Απλά έχουμε βρει το γιατρικό μας και αυτό είναι το μυστικό για να περάσεις όμορφα και να αφήσεις τα πάντα όλα για λίγο στην άκρη και συγκεκριμένα στην άκρη του Acro. Το Acro είναι ένας χώρος ψηλοτάβανος χωρίς καθόλου κάπνα και είναι γεμάτος θετική ενέργεια. Από τα παιδιά που δουλεύουν εκεί στο σέρβις μέχρι όποιον μπορείς να φανταστείς. Είναι ένα μέρος που εγώ προσωπικά θα έλεγα το βλέπω σαν το Hakuna Matata μου για όποιον έχει δει το Lion King θα καταλάβει τι εννοώ. Αφήνεις τις έννοιες σου όλες έξω από την πόρτα και μπαίνεις μέσα και διασκεδάζεις πραγματικά αληθινά και ποιοτικά.

Το πρώτο μέρος είναι όλο ξένο και φέρνει σε Live club disco music με την Ματίνα , τον Steve, και την Antonella να μας ξεσηκώνουν από νωρίς στο να χορεύουμε, με την απογείωση του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη που πλέον δεν μπορώ να πω πιο είναι το πιο αγαπημένο μου γιατί μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του το ίδιο, εντάξει έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία στο Μυστήριο τρένο και στα λόγια που καίνε αλλά πλέον όλα τα αγαπάω. Με το που τελειώσει το πρώτο μέρος του ο Γιώργος βγαίνει στα dexx η Ράνια Κωστάκη με το τραγούδι της χρονιάς Bella Ciao από την επική σειρά της χρονιάς το Casa de papel όπου βγαίνει το Season 3 οσονούπω και ανυπομονώ !!!. Αμέσως μετά την Ράνια βγαίνει το Είδωλο ο Κώστας Μπίγαλης και πραγματικά είναι σοκαριστικό πως οι νέες γενιές ξέρουν τα τραγούδια του τον αποθεώνουν και χορεύουν ακόμα πιο πολύ. Μετά ξανά βγαίνει ο Γιώργος και είναι ακόμα πιο μαγικά. Όλα τα λεφτά είναι το Dream team μπαλέτο της Κωνσταντίνας που εκτός από θεές είναι όλες τους και καταπληκτικά κορίτσια. Και τέλος αφήνω τον μαγικό Νίκο Τσαμπάση που είναι one man show ο Slash να αρχίσει να ζηλεύει..

Εδώ είμαστε τα τελευταία 2 ΠαρασκευοΣαββατόβραδα με τις φιλενάδες μου όπου περάσαμε όλες τις βραδιές αξέχαστα. Its the Sabanis Experience για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε. Την έκπληξη μας την έκανε ο τιτανομέγιστος Βασίλης Καρράς μαζί με την Ειρήνη και τον Bo που με το που τελειώσανε τις πρόβες τους από την Ιερά Οδό ( ξεκινάνε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη), ήρθαν και ξεσήκωσαν το πλήθος αφού κατέβηκε ο Γιώργος και έδωσε το μικρόφωνο στον άρχοντα Βασίλη Καρρά και μας είπε 3 άσματα του.

Λίγο αργότερα ήρθε και ο πολύ καλός φίλος του Σαμπάνη και είδωλο όλων μας ο μοναδικός Μπάμπης Στόκας και τραγούδησε και αυτός τα αγαπημένα μας τραγούδια των Πυξ Λαξ, εκεί να δείτε τι χαμός έγινε.

Περισσότερα θα δείτε στις φωτογραφίες του Papadakis Press πιο κάτω.