Στην backstage φωτογράφιση του Dream Team της Ιεράς Οδού

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στην backstage φωτογράφιση του Dream Team της Ιεράς Οδού

Για να πετύχει η συνταγή στα πάντα όλα πρέπει να υπάρχει χημεία. Και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το παρεάκι εκτός από "συνάδελφοι¨ στην πίστα έχουν απίστευτη χημεία και χιούμορ μεταξύ τους με αρχηγό τον Don Corleone Βασίλη Καρρά που έχει ένα μαγικό γλυκό πονηρό ύφος και απίστευτο γέλιο με την χροιά της φωνής του σε ισοπεδώνει μιας και αλλιώς είναι να τον ακούς να τραγουδάει και αλλιώς να μιλάει ( και στις 2 περιπτώσεις χάνομαι !!!).

Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε όλοι μαζί για την φωτογράφιση της Ιεράς Οδού και ένιωσα σαν να πήγαινα εκδρομή. Όλοι μες την καλή χαρά με γέλιο, αγάπη και θετική ενέργεια χωρίς κόνξες και ίντριγκες, ένα παρεάκι δεμένο αγαπημένο και με κέφι για να κάνουν την ανατροπή στα νυχτερινά δρώμενα.

Αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου είναι το opening night της Ιεράς Οδού με καπετάνιο τον Άρχοντα Βασίλη Καρρά και με τους Χρήστο Μενιδιάτη ( περιμένω πως και πως να ακούσω τα αγαπημένα μου τραγούδια ξέρεις εσύ), τον αγαπημένο Χρήστο Χολίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου ( που εκτός από κουκλάρα θεάρα, Survivor, είναι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό της W.I.N. HELLAS), και τον Bo Fugitive ( που τον γνώρισα πρόσφατα και απλά κλαίω με το χιούμορ του ή και με αυτά που του λέω και κλαίει στα γέλια αυτός με εμένα).

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τι έγινε πάνω κάτω στην φωτογράφιση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και φέτος ο Όμιλος Μαροσούλη ~ Κοταρίδη θα πάρει τις πρωτιές μιας και όλα του τα σχήματα φέτος είναι ένα και ένα.

Inside info : σε λίγο καιρό θα κάνω ένα διαγωνισμό που εξασφάλισα αποκλειστικά για το Majenco's point of view για το www.queen.gr για να κερδίσουν 3 παρέες την εμπειρία σε όλο τον όμιλο.