Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Good vibe people!

6 SHARES

Το μυστικό είναι να κάνεις παρέα με καλούς ανθρώπους !!!

Την Πέμπτη είχα κατέβει στην Γλυφάδα, και περάσαμε μαζί με την Σοφία να δούμε το συγκλονιστικό concept store που ετοιμάζει πυρετωδώς η Jade με ρούχα ένα και ένα βγαλμένα από την τελευταία λέξη της μόδας και όχι μόνο. Στις 11 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του Jade VTales και θα σας πω πιο πολλά τότε, αλλά και για τον αληθινό λόγο που δεν θα βρίσκεται πλέον στον χώρο που ήταν τόσα χρόνια. 

Πριν λίγο καιρό είχαμε βγει παρέα με την Jade και τον Dusan με μια παρέα από ξένους που φιλοξενούσαν και είχαμε πάει στο Acro όπου περάσαμε μαγικά. Τόσο η Jade όσο και ο Dusan είναι πολύ outgoing άνθρωποι με απίστευτο χιούμορ, θετική ενέργεια και γλεντζέδες. Με αυτά και με αυτά κανονίσαμε αρχικά να πηγαίναμε γυναικοπαρέα στον Σαμπάνη το Σάββατο που μας πέρασε και έγινε ανατροπή τελευταία στιγμή και ήρθαν και οι άντρες τις παρέας μιας και την προηγούμενη μέρα ήταν και τα γενέθλια της Jade και πριν λίγο καιρό και του επίσης Σκορπιού Dusan, οπότε το κάψαμε με χορό, τραγούδι, άπειρο γέλιο και πειράγματα. 

Αυτό χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας αγάπη και θετικούς ανθρώπους με καλή θετική ενέργεια όπως είναι η Σοφία, η Ξανθή, η Άννα, η Δέσποινα & ο Μλάντεν, η Jade & o Dusan αλλά και ο θεούλης φίλος μας ο Djole που είναι η ψυχή της παρέας με το μοναδικό του χιούμορ ..( Χ για χιούμορ & Χ για Χοσέ ξέρει εκείνος τι λέω).

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ