Διαγωνισμός: Το Queen.gr σας στέλνει να παρακολούθησετε το σχήμα της χρονιάς

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Διαγωνισμός: Το Queen.gr σας στέλνει να παρακολούθησετε το σχήμα της χρονιάς

Ηο Ηο Ηο..

Τι σας έχω τι σας έχω ..

Το Majenco's point of view εξασφάλισε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Queen.gr και 3 τυχερές παρέες οι οποίεςθα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το κεφάτο σχήμα με αρχηγό τον άρχοντα της νύχτας Βασίλη Καρρά και τους Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Bo στην Ιερά Οδό. Μπείτε στην σελίδα της Ιεράς Οδού στο Fb https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/ & στο Instagram https://www.instagram.com/ieraodos/ κάντε Like και η συμμετοχή σας θα έχει ολοκληρωθεί, αφού συμπληρώσετε και την παρακάτω φόρμα.

Οι 3 παρέες των 4 ατόμων θα κερδίσουν από ένα τραπέζι με μια φιάλη Vodka ή Whiskey και μια 10άδα λουλούδια. Προϋπόθεση για τον διαγωνισμό είναι να δηλώσετε το κινητό σας τηλέφωνο, να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας ενώ οι μέρες για τις οποίες ισχύει είναι Παρασκευή 4, 11 & 18 Ιανουαρίου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πιο κάτω και εύχομαι να περάσετε υπέροχα.

Κάντε Tag & mention το Queen.gr & την Iερά οδό στο Instagram.

Υ.Γ. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 εβδομάδα και ισχύει από Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί μέχρι την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 πμ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από το blog μου από την φόρμα που θα συμπληρώσετε και θα ισχύει για 4-11-18 Ιανουαρίου.

Υ.Γ Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Μαροσούλη - Κοταρίδη για το αποκλειστικό δώρο για τις αναγνώστριες του www.queen.gr

Καλή επιτυχία!!!

update:

Τα ονόματα των νικητών

ΦΕΡΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΑΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ