Τα λαμπερά εγκαίνια που ήταν ΌΛΟΙ εκεί

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Τα λαμπερά εγκαίνια που ήταν ΌΛΟΙ εκεί

Την προηγούμενη Δευτέρα στην καρδιά της Αθήνας παραβρέθηκε σύσσωμη η Ελληνική Showbiz και διάφοροι αγαπημένοι φίλοι της Οικογένειας Κόκκορη στα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος τους με οπτικά στην Μητροπόλεως σε ένα τεράστιο νέο κλασσικό κτήριο.

Πριν 2 χρόνια την ημέρα της γυναίκας η πολύ αγαπημένη μου Ιωάννα Κόκκορη απλόχερα χωρίς δεύτερη κουβέντα έγινε μέγα χορηγός στο event που είχα διοργανώσει για την W.I.N. Hellas σε ένα εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια όπου τραγούδησε αποκλειστικά ο λατρεμένος μας Γιώργος Σαμπάνης (ήταν ένα χειμωνιάτικο event καθιστό δείπνο που στην κυριολεξία δεν γινόταν να αναδείξεις τα οπτικά και παρόλα αυτά η Ιωάννα και η οικογένεια της ευαισθητοποιήθηκαν τόσο πολύ με το έργο της W.I.N. Hellas και το πόσο λεπτό θέμα είναι η κακοποίηση των γυναικών και η ενδοοικογενειακή βία που αμέσως στάθηκαν στο πλευρό μας και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτέ).

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια πολύ ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη σε αυτό το υπέροχο κορίτσι που ότι και να του πεις τρέχει για να παρέχει πάνω από όλα την ποιότητα σε ότι του ζητήσεις. Αν και μένω Βόρεια πήγαινα συνέχεια στο κατάστημα της Γλυφάδας και την έβλεπα και παρατηρούσα πως όλος ο κόσμος έτρεφε αγάπη και σεβασμό σε όλη την οικογένεια. Εξού και στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην κυριολεξία γινόταν συνωστισμός από γνωστό κόσμο που αν και πελάτες τους ήταν και φίλοι.

Πιο κάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες από το τί γινόταν εκεί.

Με αυτά και με αυτά ζήτησα στην Ιωάννα να κάνουμε έναν αποκλειστικό διαγωνισμό για τις αναγνώστριες του queen.gr και να χαρίσει 3 υπέροχα exclusive γυαλιά. Οπότε κοντά στα Φώτα ετοιμαστείτε να κάνετε enter για να είστε οι τυχερές που θα κερδίσετε τα υπέροχα οπτικά!