Girls know how to have fun!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Girls know how to have fun!!!

Το γνωστό άσμα τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό έτσι κάνω και εγώ .. κάπως έτσι και εμείς αλλά τραγουδώντας το Σε αφήνω τώρα στον επόμενο .. του Γιώργου Σαμπάνη που μας ξεσηκώνει εντός τις πίστας αλλά και εκτός μιας και η πιο φανατική Σαμπανίτσα εξελίχθηκε να είναι η Κέλλυ Κελεκίδου που αν και έλειπε 4 χρόνια από την Ελλάδα ( και πολύ καλά έκανε ), γύρισε πλέον στα πάτρια εδάφη και έμαθε σε χρόνο ντε τέ ΌΛΑ τα άσματα του Γιώργου Σαμπάνη, δηλώνει φανατική Σαμπανίτσα και το είπε και στον ίδιο όταν πήγαμε backstage μαζί με την κούκλα αδερφή της και τις δίδυμες ανηψιές της. Ο Γιώργος μας διηγήθηκε ιστορίες που γελάγαμε ασταμάτητα και αν δεν φεύγαμε από το καμαρίνι του το λεπτό που φύγαμε δεν θα γινόταν 2ο πρόγραμμα μιας και είχαν και οι 2 τόσα πολλά αστεία μουσικά γεγονότα που αντάλλαζαν.

Το τραγούδι του Μαζώ μπορεί να λέει 4 πήγε .. αλλά εμεις 530 και θέλαμε και άλλο ακόμα όχι μόνο ήταν όλο το Acro όρθιο και όλοι χορεύαν και τραγουδούσαν και με την Κέλλυ και την Ντόλλυ ακόμα πιο φανατικές Σαμπανίτσες σε ένα κλίμα απόλυτα γιορτινό ( η διαφορά είναι πως κάθε φορά είναι έτσι και ας είναι τώρα η γιορτινή περίοδος ).

Με την Κατερίνα και την Ευαγγελία το λέγαμε από καιρό να βγούμε παρέα και περάσαν και αυτές τόσο όμορφα που ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αρχές της νέας χρονιάς.

Η Ελίνα φανατική Acro φαν από τον Στήβεν μέχρι τον Μπίγαλη κάθε φορά που βγαίνουμε πάντα μα πάντα περνάμε τόσο υπέροχα μαζί και η Ελένη και η Δημήτρα που όσες φορές και να πάμε θέλουμε ξανά και ξανά.

Αυτή λοιπόν ήταν η τελευταία μας έξοδος για το 2018 όλες μαζί και δίνουμε ραντεβού το 2019 για μια ακόμα καλύτερη ευλογημένη και υγιή χρονιά γεμάτη θετική ενέργεια.

Καλή χρονιά σε όλους !!!