Γενέθλια για τη Δέσποινα και Γιορτή για τον Θανάση (εμένα δηλαδή)!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Γενέθλια για τη Δέσποινα και Γιορτή για τον Θανάση (εμένα δηλαδή)!

Εδώ και πολλά χρόνια πολλές φορές έχουμε γιορτάσει με την Δέσποινα μαζί τα γενέθλια της, Αιγοκερίνα. και την γιορτή μου, ναι το άλλο μου όνομα είναι Θανάσης.

Θυμάμαι ένα θρυλικό πάρτι που είχαμε κάνει σε ένα λοφτ μαζί με τον Σπύρο Πώρο που είχε μείνει αξέχαστο σε όλους. Εκ τότε πάντα γιορτάζουμε παρέα την γιορτή μου που φέτος την έκανα σπίτι μου μια μέρα νωρίτερα, το καθιερωμένο κάλεσμα μου με τους παιδικούς και καλούς μου φίλους. Τους μαγείρεψα σπιτικό Κινέζικο μενού με την Δέσποινα να είναι η καλύτερη της μιας και είναι Vegeterean και έτσι είχε πληθώρα φαγητού να διαλέξει. Κόψαμε την θεϊκή Βασιλόπιτα του κυρίου Μπάμπη δεν την αλλάζω εδώ και πάνω από 10 χρόνια είναι epic όποιος την έχει δοκιμάσει ξέρει.

Την Τρίτη που ήταν τα γενέθλια της Δέσποινας είχα πάει να τις ευχηθώ από κοντά στην DPG, όπου τα αλμυρά και τα γλυκά κάναν πάρτι.

Η Διονυσία Ζαπατίνα μόλις έμαθε πως θα πηγαίναμε για τα γενέθλια της Δέσποινας στο Acro έκανε τρελό request να δει την Δέσποινα σε βιντεάκι να χορεύει και να τραγουδάει στους ρυθμούς όχι μόνο του Γιώργου Σαμπάνη αλλά και του θρυλικού Κώστα Μπίγαλη.

Εννοείται και δεν της χάλασα χατίρι μιας και μαζί με τις φίλες μου χορεύαμε ασταμάτητα όλο το βράδυ και μόλις βγήκε το «ίνδαλμα» της Δέσποινας ξεσάλωσε με το μελισσούλα μελισσάκι και τα υπόλοιπα 80'ς επικά άσματα.

Η ώρα της τούρτας ήταν πάλι για πολλά χειροκροτήματα μιας και ο Φίλιππος Παπασπύρου ΠΑΛΙ μεγαλούργησε (έφαγα όλο το πορτοκαλί γλάσο να ξέρεις και μου χρωστάς κάτι εκλεράκια .. να τα λέμε και αυτά.. ).

Ενώ κάναμε το κλασσικό photo bomb μας με την κολλητή μου την Μιράντα, στην Δέσποινα και τον Βαγγέλη, με το που έσβησε την τούρτα πήγαμε στα καμαρίνια για να δούμε και να γνωρίσει και από κοντά η Δέσποινα τον Γιώργο Σαμπάνη και ήταν κατά ενθουσιασμένη.

Δεσποινάκι μου γλυκό να είμαστε καλά πάντα με πρωτιές τόσο στο Queen.gr όσο & στο Mothersblog.gr και με υγεία πάνω από όλα.

Live Love Laugh & Be Happy.

Photo Credits : Papadakis Press