Αυτή είναι μια από τις πιο Όμορφες παραλίες του Κόσμου!

Αυτή είναι μια από τις πιο Όμορφες παραλίες του Κόσμου!

Υπάρχουν 3 γνωμικά που λένε πως :

Friends that travel together, stay together!!! ,

You can pack for every occasion, but a good friend will always be the best thing you could bring !!!

You are not just paying for a trip, you're paying for an experience and a lifetime of memories.

και έτσι ακριβώς ξεκινήσαμε το υπερατλαντικό μας ταξίδι με τους παιδικούς μου φίλους που είναι η οικογένειά μου, η ¨Εφη, ο Άγγελος η κόρη τους η Εύα και η μητέρα της Έφης, η κυρία Εύα.

Πρώτη στάση στον αγαπημένο μου προορισμό,το Miami. Αφού το γυρίσαμε όλο, πήγαμε στο Art district & Fashion district, θα δείτε και στην photo gallery πιο κάτω τα απίστευτα graffiti στους δρόμους που είναι έργα τέχνης. Αν και βρισκόμασταν σε απόσταση αναπνοής από το ¨είδωλο Gianluca Vacchi" , τα κορίτσια πήγαμε για να φάμε το πιο ωραίο παγωτό στο κόσμο με κορν φλεικς (δεν μπορώ να σας το περιγράψω) και ο Άγγελος μας περίμενε στο αυτοκίνητο και πέρασε μπροστά του για να πάει στην παραλία και είναι η πρώτη φορά που έδωσα πιο πολύ σημασία στο παγωτό που έτρωγα από το να πάω να τον γνωρίσω.. ( ίσως και να έκανα λάθος αλλά είναι να τον γνωρίσω θα γίνει σίγουρα ).

Αφήσαμε το Miami και πήγαμε σε έναν προορισμό Μαγικό που τον είχα στο Bucket List μου μερικά χρόνια τώρα και χάρηκα πάρα πολύ που πήγαμε και αυτός ήταν το μαγικό νησί των Turks & Caicos με την πιο όμορφη λευκή παραλία που έχετε δει ποτέ σας, την Grace Bay Beach που είναι τεράστια χιλιόμετρα άπειρα όσο πάει το μάτι... ( Βέβαια σαν τα νησιά της Ελλάδας μας δεν έχει στον κόσμο πουθενά αλλά ήταν μια πανέμορφη εμπειρία). Λευκή άμμος και καταγάλανα νερά, μαγικά, με μια απόλυτη ηρεμία χωρίς ενοχλητικούς να παίζουν ρακέτες και να μιλάνε δυνατά. Ήταν το απόλυτο ζεν τροπικό, εξωτικό ταξίδι με πολύ ιδιαίτερο φαγητό στα γούστα μου θα έλεγα.

Και κάπως έτσι γιόρτασα τα 46 μου γενέθλια και ενώ η παρέα μου συνέχισε το ταξίδι της και πήγανε στο μαγικό St Barths εγώ δεν πήγα γιατί έπρεπε να πάω στην Σαντορίνη να δω τα μικρά μου αδερφάκια που ζουν μόνιμα Λίβανο και είχαν έρθει για το Πάσχα direct από την Βηρυτό και έπρεπε να τους δω. ( σε επόμενο ποστ θα σας μιλήσω για την εμπειρία αυτή).

Απολαύστε πιο κάτω τα 4 βιντεάκια και τις φωτογραφίες από το ταξίδι αυτό.









Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco