46 και 1 μηνός ..

46 και 1 μηνός ..

Τα τελευταία χρόνια τα γενέθλια μου και την γιορτή μου τα γιορτάζω σε πολύ κλειστό "οικογενειακό" κύκλο με τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου και νιώθω πως με έχουν και εκείνοι.

Στις 23 Απριλίου έγινα 46.. ναι ξέρω δεν μου φαίνεται και να είμαι ειλικρινής δεν το αισθάνομαι τα χρονάκια μου αυτά.. πιο πολύ νιώθω σαν να έχω αντοχές σαν να είμαι 23 .. ίσως αυτό να οφείλετε στο ότι δεν πίνω και δεν καπνίζω ή αλλιώς πρέπει να είχα πέσει μικρή στην μαρμίτα η σε κάποιο full energy power ισοτονικό γιατί δεν εξηγείται η ενέργεια και οι αντοχές που έχω .. ( έτσι μου λένε οι φίλες μου, συνήθως αυτές που έχουν παιδάκια). Ταυράκι λοιπόν είμαι και έλειπα στα γενέθλια μου μαζί με την Έφη και τον Άγγελο τα γιορτάσαμε στην Αμερική και μετά προέκυψαν κάποιο οικογενειακά ταξίδια οπότε κάλεσα τους φίλους μου στο σωστό timing μιας και ο πολύ αγαπημένος μου Michelin Star Chef Alain Parodi, μόλις άνοιξε στο Νέο Ψυχικό το νέο του Γαλλικό εστιατόριο το Veri Table, που είναι μαγικό για τους λάτρεις της ποιότητας και γεύσης αλλά και των καλών κρασιών ( έχει μια ονειρεμένη κάβα αξίζει να μπείτε να την δείτε στο ειδικό δωμάτιο,..). Τον Alain Parodi τον γνώρισα το 2015 και με ενθουσίασε και κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι και να μην ξετρελαθώ. Από το σπιτικό ζεστό ψωμί από τα τυριά του που τα φέρνει από την Γαλλία και τα φτιάχνει μετά ο ίδιος με τρούφα κλπ τα πάντα όλα φαγητό γλυκό είναι τοπ.

Εκτός από 6 φίλους μου ήταν στο εξωτερικό και για κάποιο άλλο λόγο δεν μπορούσαν να έρθουν όλοι οι υπόλοιποι είναι ακριβώς αυτοί που ήθελα να σβήσω το κεράκι μου μαζί .. ( ένα έσβησα γιατί η κολλητή μου η Ιωάννα πάντα φωνάζει την ώρα που τα σβήνω να φέρουν τον πυροσβεστήρα γιατί είναι ¨λιγο" πιο μικρή από εμένα..). Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σβήσει κεράκια την ημέρα των γενεθλίων μου και θεώρησα υπερβολή να κάνω τούρτα 1 μήνα μετά ( όχι μόνο γιατί τα γλυκά του Veri Table είναι θεϊκά, αλλά μου φαινόταν περίεργο ). Anyway με αυτά και με αυτά κλείσαμε και τα 46.. Ευχαριστώ πολύ τον Alain & Christina Paradodi για όλα αλλά και την Trinity wines, την Lanson & την Evian που πάντα με στηρίζουν με τα υπέροχα ποτά τους.