Η Φαντασμαγορική Πρεμιέρα του Acro!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Φαντασμαγορική Πρεμιέρα του Acro!!!

H φαντασμαγορική πρεμιέρα του “ACRO club”!

Η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο Ξυπολιτάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έβαλαν «φωτιά» στη μεγάλη πρεμιέρα τους στο «ACRO Club» παρουσία 3000 ατόμων. Μοναδικές ερμηνείες, διαχρονικές επιτυχίες και εκπληκτικές σκηνικές παρουσίες, ήταν μερικά από τα highlights του πρώτου διημέρου στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού. Μια φαντασμαγορική παραγωγή που ξεχώρισε για τα κοστούμια, το μακιγιάζ, τις χορογραφίες.

Οι τρεις τραγουδιστές ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και να προσφέρουν το διαφορετικό, παρουσιάζοντας με τα πιο πρωτοποριακά και δυναμικά μουσικά μέσα ένα πραγματικά ξεχωριστό live show, οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Στη λαμπερή πρεμιέρα διακρίναμε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού night life που διασκέδασαν με τη ψυχή τους, με τις δυνατές ερμηνείες και την εκρηκτική on stage παρουσία των τριών καλλιτεχνών.

Το “ACRO club” αποτελεί άλλο ένα επιχειρηματικό εγχείρημα του ομίλου Μαροσούλη - Κοταρίδη και από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά του live clubbing χτυπά στο «ACRO Club», με οικοδεσπότες τους άκρως επιτυχημένους και λαμπερούς καλλιτέχνες Δέσποινα Βανδή, Νίνο και Γιώργο Παπαδόπουλο, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας. Concept: Φωκάς Ευαγγελινός, Kοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης, Make up: Γιάννης Μαρκετάκης