Στο Άλσος της Κυψέλης μας μάγεψε η μοναδική Άννα Βίσση

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στο Άλσος της Κυψέλης μας μάγεψε η μοναδική Άννα Βίσση

Στην Κυψέλη πάντα κάτι με πηγαίνει...

Το τραγούδι που μας θυμίζει παιδικές αναμνήσεις γεμάτες από Άννα Βίσση και όταν ακούμε και μόνο την διάθεση μπορεί να μας φτιάξει η λατρεμένη μας Αννούλα. Κι όπως λέει στην Κυψέλη πάντα κάτι πίσω με πηγαίνει αυτή την φορά την έφερε πίσω το Άλσος και ο όμιλος Μαροσούλης - Κοταρίδης για να μας χαρίσει ένα 3ωρο γεμάτο χαρά ειδικά στις μέρες που ζούμε.

Το Άλσος είναι ένα μέρος μαγικό που βλέπεις την θέα του Λυκαβηττού που σε μαγεύει μαζί με το φεγγάρι και τα άστρα απολαύσαμε την Τετάρτη που μας πέρασε την δική μας ΘΕΑ και το δικό μας ΑΣΤΕΡΙ την μοναδική και λατρεμένη μας Άννα Βίσση.

Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως την Άννα την έχω στην καρδιά μου μέσα μου σαν Θρησκεία. Δεν υπάρχει τραγούδι της που να μην μου φτιάχνει την διάθεση ή να μην με γεμίζει με αναμνήσεις και εμπειρίες φτιαγμένες μέσα από την ζωή μου αλλά και των φιλενάδων μου.

Από τον Μάρτιο δεν έχω πάει σε καμία εκδήλωση κάλεσμα με πολύ κόσμο και γενικά δεν βγαίνω καθόλου πέραν από κάποιο lunch ή early dinner και αυτό πολύ περιορισμένα. Προσέχω υπερβολικά πολύ και φοράω πάντα την προστατευτική μάσκα.

Δύο εξόδους έκανα και οι 2 ήταν στο Άλσος.

Η μία για να δω τον λατρεμένο Τάκη Ζαχαράτο που είναι μοναδικός στο είδος του και φέτος ίσως να ήταν και η ωραιότερη παράσταση που έχει κάνει ever.

Και η δεύτερη ήταν πάλι στο Άλσος για να απολαύσουμε την Θεότητα !!!

Και ενώ οι φίλοι μου ξέρουν πως δεν βγαίνω δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση της παιδικής μου φίλης, Έφης Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη για να απολαύσουμε από κοντά όλοι μαζί τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας .

Η Άννα τραγούδησε με μια ανάσα 3 ώρες ασταμάτητες και συγκινήθηκε υπερβολικά όταν είδε στο face time την Σοφία Καρβέλα να την παρακολουθεί από την Αμερική.

Η κολλητή μου η Ιωάννα ήθελε τόσο πολύ να ακούσει το αγαπημένο της τραγούδι το "Παραλύω", το οποίο δεν το είπε μέσα στο 3ωρο ρεπερτόριο της η Αννούλα μας ήταν πολλά τα τραγούδια που ήθελα να ακούσω όπως και το "Μα ήταν Ψέμματα" που δεν το λέει ποτέ αν και αρκέστηκα με το λατρεμένο μου " ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ".

Και κάπως έτσι για την έκπληξη της βραδιάς στο καμαρίνι της η Άννα τραγούδησε στην Ιωάννα το Παραλύω στο βιντεάκι που θα δείτε πιο κάτω και κάπως έτσι παραλύσαμε όλοι που είμασταν εκεί.



Η Μαρίνα Βερνίκου, η Ιωάννα Μαροσούλη Γιαννακοπούλου, η Έφη Μαροσούλη, η Μιράντα Πατέρα, ο Γιάννης Καγιούλης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Χρύσανθος Πανάς, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης, η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη και φυσικά ο Άγγελος Κοταρίδης.

Άννα ζούμε για να σε ακούμε...

Σ' αγαπώ .

Υγ: Όλα τα βίντεο που ανέβασα μπορείτε να τα δείτε στο instagram & facebook μου.

Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco

Photos by Papadakis Press