Ένα γυναικείο Day Dream κάλεσμα στην καρδιά της Βουλιαγμένης

Ένα γυναικείο Day Dream κάλεσμα στην καρδιά της Βουλιαγμένης

Enter the Dream είναι το μότο για την καλοκαιρινή collection Day Dream Izipizi του αποκλειστικού αντιπροσώπου του Ομίλου Κόκκορη.

Την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν μια γυναικεία συνάντηση που οργάνωσε με τεράστια επιτυχία η Ιωάννα Κόκκορη για να παρουσιάσει την καινούργια καλοκαιρινή super it collection Daydream SS23 της Izipizi στην καρδία της Βουλιαγμένης στο εστιατόριο BeefBar στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Το Moto του καλέσματος Enter the dream ήταν για να δοκιμάσουν οι φίλες της PR Manager και αντιπρόεδρο του ομίλου Kokkoris Optics , Κυρία Ιωάννα Κόκκορη καθώς και της Managing Director Κυρίας Μυρτώς Κόκκορη και του CEO του ομίλου Κύριου Μηνά Κόκκορη τα καινούργια χρώματα της σειράς Daydream απολαμβάνοντας στην αρχή στον πάνω χώρο του εστιατορίου το cocktail theme της βραδιάς.

1681029062821-577616659-AS2A8154-copy.JPG

Η PR Manager και Αντιπρόεδρος του ομίλου Κυρία Ιωάννα Κόκκορη μαζί με την Managing Director Κυρία Μυρτώ Κόκκορη.

Αφού συγκεντρωθήκαμε η Κατερίνα Ευαγγελινού , η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη , η Ισμήνη Νταφοπούλου , η Κόνι Μεταξά, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Νίκη Θωμοπούλου, η Μάγδα Καζαντζίογλου,, η Ίρις Λεονταρίτη, η Γεωργία Παντελέ η Λία Μπαρόλα μαζί με την Ιωάννα και Μυρτώ Κόκκορη και τον Κύριο Μινά Κοκκόρη και η υπογραφούσα Σαμάνθα Αποστολοπούλου κατεβήκαμε στον κάτω χώρο του εστιατορίου για να απολαύσουμε το υπέροχο special γεύμα που είχε επιλεχθεί με πολύ αγάπη για την βραδιά αυτή.

Μαζί με τα cocktails και το υπέροχο μενού που είχε διαμορφωθεί για την Izipizi εκδήλωση του Ομίλου Kokkoris Optics , απολαύσαμε το θεσπέσιο Gelato Montecato αλλά και την υπέροχή θέα του Beefbar για το απόλυτο Ηλιοβασίλεμα.

1681028997256-122907338-9AEF1606-1BFD-4DB0-8339-35FE2873623B.jpg

Όπως δήλωσαν, η DAYDREAM είναι μία μοναδική collection με ονειρικά χρώματα που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία στην ελληνική αγορά και έχει στόχο να δημιουργεί χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

www.instagram.com/kokkorisoptics

www.kokkorisoptics.com

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco