It was a Fox night !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
It was a Fox night !!!

Την προηγούμενη Τετάρτη μου ζήτησε ο George Παπαδάκος να πάω στην εκδήλωση της Fox International Channels Greece, μιας και είναι ο ίδιος ενεργό μέλος του ομίλου Active Media που οργανώσαν την βραδιά. Χωρίς δεύτερη κουβέντα εννοείται και πήγα και για να τον στηρίξω αλλά και γιατί οι ταινίες είναι η ζώη μου, δεν υπάρχει μέρα που να μην δω έργο η σειρά, και ότι προβάλετε στο Fox είναι πρωτοποριακό και τελείως του γούστου μου.                                                                                                                                     H FOX INTERNATIONAL CHANNELS GREECE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013!

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η παρουσίαση προγράμματος της FOX International Channels Greece για το 2013! Προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο αρχιτεκτονικό χώρο, το Sotovikis Workshop, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

 

Το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων ανέλαβε, η host της βραδιάς Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εκπροσώπους της FOX. O Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe, κ. Adam Theiler, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας: «Η πορεία των καναλιών της FOX στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι απολύτως θετικά! Συνεχίζουμε την επένδυση στην ελληνική αγορά σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές.» Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε η Εμπορική Διευθύντρια της Fox International Channels Greece, κ. Νάντια Δεμίρη, η οποία επεσήμανε ότι: «Τα θετικά αποτελέσματα τηςFOX χτίζονται με γερές δόσεις ομαδικότητας, δημιουργικότητας και προσήλωσης στους στόχους μας. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου, σε μια εποχή δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις».

 

Οι προσκεκλημένοι πήραν μια γεύση από το πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών FOXFOXlife και National Geographic Channel για το 2013.  Η νέα χρονιά περιλαμβάνει αποκλειστικές παγκόσμιες πρεμιέρες όπως το JO με το Jean Reno στις 27 Φεβρουαρίου στο FOX, νέα επεισόδια βραβευμένων σειρών όπως Greys AnatomyHomelandGleeThe Walking Dead και Modern Family μεταξύ άλλων, αλλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα με τη σφραγίδα ποιότητας του National Geographic Channel σε ποικίλα θέματα όπως η δεκαετία των 80s, το λιώσιμο των πάγων στο βραβευμένο και υποψήφιο για Oscar Chasing Ice και την ιστορία του αμερικανού ηγέτη στο Killing Lincoln, από το Ridley Scott σε αφήγηση Tom Hanks.

 

Πιστοί fans και φίλοι της FOX International Channels, στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο, προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού και Ολυμπιονίκες, γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και εκφραστές της μόδας, καθώς και εκπρόσωποι του ελληνικού και ξένου Τύπου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου για την παρουσίαση του προγράμματος για το 2013. Η ενημέρωση των προσκεκλημένων για την παρουσίαση του προγράμματος περιελάμβανε την προβολή video του ομίλου, καθώς και video με τις καλύτερες σειρές των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic για τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Τη βραδιά ζέστανε ακόμα περισσότερο με τον πιο μελωδικό τρόπο, η ανερχόμενη καλλιτέχνης Θωμαή Απέργη, με τη ζωντανή ερμηνεία της!

 

Οι προσκεκλημένοι της FOX International Channels Greece ευχήθηκαν συνεχή ανοδική πορεία στον Όμιλο και δήλωσαν, ότι θα παραμείνουν πιστοί στο επιτυχημένο πρόγραμμα των καναλιών του και το 2013.

 

Μεγάλες αποκλειστικότητες, παγκόσμιες πρεμιέρες, νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών, βραβευμένα αφιερώματα και ειδικές εκπομπές συνθέτουν το πρόγραμμα του 2013. Τα κανάλια της FOX International Channels Greece και αυτή τη χρονιά θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα. Να δημιουργούν Fans!

 

Σχετικά με τη FOX International Channels Greece

Η FOX International Channels Greece ανήκει στη FOX International Channels, μέλος της News Corp, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου, συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών multimedia στον κόσμο. Τα κανάλια της FIC Greece εκπέμπουν ψηφιακά σε ΕλλάδαΚύπρο και Μάλτα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ελλάδα: NOVA / ΟΤΕ ΤV / ON TELECOMS

Κύπρος: CYTA / CABLENET / PRIMETEL / NOVA CYPRUS

Μάλτα: GO / MELITA

Η FΟΧ International Channels Greece με κανάλια όπως FOXlife, FOX, National Geographic, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure και Baby TV, αποτελεί την πιο συνειδητή επιλογή για τον Έλληνα τηλεθεατή του σήμερα, προσφέροντας περιεχόμενο υψηλού επιπέδου που συμπληρώνουν επιτυχημένα η ψυχαγωγία αλλά και η ενημέρωση, δημιουργώντας πιστούς fans! Τα κανάλια FOX και FOXlife έρχονται να ταρακουνήσουν και να συναρπάσουν, φέρνοντας σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής και όχι μόνο. Σειρές που θυμίζουν ταινίες με μεγάλους πρωταγωνιστές που μετακομίζουν από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη, με κάθε επεισόδιο να κοστίζει όσο μια μικρή ανεξάρτητη παραγωγή. Η διεισδυτική ματιά των National Geographic ChannelNational Geographic Wild, National Geographic HD και Nat Geo Wild HD καθώς και τουNat Geo Adventure ρίχνουν άπλετο φώς στο φυσικό κόσμο, τις επιστήμες, την τεχνολογία την κουλτούρα, την ιστορία αλλά και το μέλλον... ενώ  το Baby TV αποτελεί αγαπημένη επιλογή των παιδιών!

 

 

Σχετικά με τη FOX International Channels

Η FOX International Channels (FIC), ξεκίνησε το 1993 ως μέρος της News Corp, με στόχο τη δημιουργία και διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου, συνδρομητικών καναλιών, υπηρεσιώνmultimedia και διαχείρισης online διαφημιστικών πακέτων σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική. Η FOX International Channels παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό, αθλητικό, και κινηματογραφικό περιεχόμενο μέσα από brands καναλιών όπως FOX, FOXlife, FOX Crime, FX, FOX Sports, FOX Movies, Speed Channel, Cult, Next, National Geographic Channel,Nat Geo Wild, Nat Geo Adventure, Nat Geo Music, Voyage, Utilissima και Baby TV. Η Fox International Channels διανέμει επίσης επιλεγμένα κανά