About last night ..

About last night ..

Πω πωωωω.. δεν το πιστεύω .. έγινα 40 και πραγματικά δεν το αισθάνομαι μα καθόλου, αν και έφαγα μια φλασιά λέγοντας Σαράντα.. 

Χθες το βράδυ γιόρτασα τα γενέθλια μου με καλούς φίλους  στο αγαπημένο μου στέκι στα Βόρεια Προάστια, στο εστιατόριο Barque. Τα είχαν φτιάξει όλα στην εντέλεια. Χάρηκα πολύ που ήρθαν αγαπημένα μου πρόσωπα  για να περάσουμε παρέα τα 40αααα πώωωω το λέω και δεν το πιστεύω.

Το "theme" ποτό της παρέας μας είναι χρόνια τώρα η Grey Goose, που αν και Δευτέρα όλοι οι άντρες την τίμησαν με το παραπάνω, και  οφείλω να ομολογήσω ότι έγινε τρελό new entry του κρασιού Μόνο του Τσάνταλη.  Νέα γεύση, νεανικότατα χρώματα στα μπουκάλια, και το λευκό αλλά και το κόκκινο ήρθαν για να κάνουν την διαφορά μιας και οι φιλενάδες μου τρελάθηκαν με την ποιότητα και την γεύση. Η Donna που είναι η Cake Lady Greece μου έφτιαξε μια απίστευτη τούρτα, αλλά και 3 large cup cakes για την Βάσω Νικοπολίδη, τον Γιώργο Λιανό και την Εβελίνα Πετράκη που έχουμε επίσης την ίδια μέρα γενέθλια.

Το Barque taste the fun απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο fun μέρος είναι για όλες τις ώρες και μέρες τις εβδομάδας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την περιποίηση τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον μοναδικό Dj Γιάννη Σαρτζετάκη που μου έκανε το απόλυτο δώρο να παίξει μουσική στα γενέθλια μου.