All about HAMA ..

All about HAMA ..

Πρίν 3 καλοκαίρια περίπου ο Δημήτρης Παππάς είχε την απίστευτη ιδέα να κάνει την μεγάλη διαφορά στα Νότια Προάστια. Ταξιδεύοντας πολύ και γυρνώντας τον κόσμο εμπνεύστηκε την ιδέα του Hama Japanese Fusion Restaurant. Έτσι μαζί με τους πολύ καλούς του φίλους τον Πάνο Σκαρπέλη και τα αδέρφια Τζίμη και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αποφάσισαν να δώσουν μια άλλη αίγλη στην Γλυφάδα.

Το πείραμα τους πέτυχε μιας και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Τα ποτά είναι ένα και ένα πολύ ωραία και αν και το porn star είναι το πιο γνωστό, το αγαπημένο μου είναι το Mango Martini. Το φαγητό είναι στην κυριολεξία και χωρίς υπερβολές καταπληκτικό. Νιώθεις ότι είσαι στο εξωτερικό. Τα πάντα όλα είναι στην εντέλεια. Το σέρβις άψογο και οι γεύσεις μαγικές. Το περιβάλλον σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι αλλού κάπου μαγικά στην κυριολεξία.  Ανοίγει απο τις 7 και η κουζίνα κλείνει στις 1.30 και θα δείς γνωστό και όμορφο κόσμο εκεί πάντα χωρίς καμία αμφιβολία. Οι τιμές για την ποσότητα και την ποιότητα που παραγγέλνεις είναι με διαφορά 100% value for money.

Μετά την απίστευτη επιτυχία του Hama, ο Δημήτρης πήρε την απόφαση μαζί με τον πολύ καλό του φίλο τον Ντένη Παπαγεωργίου να διαμορφώσουν άλλο ένα μαγικό χώρο στα Βόρεια Προάστια που όμοιο του δεν θα έχει ξανά υπάρξει. Στο πρώην εστιατόριο Piazza Mela εντός ολίγου θα ανοίξει το Rakkan Fusion Restaurant. Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία πως και πως μιας και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, και παίρνοντας παράδειγμα απο το Hama είμαι πεπεισμένη πως θα είναι ότι καλύτερο για τους λάτρεις αυτού του είδους κουζίνας.

Καλές δουλειές !!!