About last night ..

About last night ..

Χθες το βράδυ γιορτάσαμε στο νέο Hot It place στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι στο εστιατόριο Paragon. Είχε τα γενέθλια του ο αγαπημένος μας φίλος Δημήτρης Παππάς αλλά και ο dad μου. Είναι το νέο στέκι που ήρθε για να μείνει και που θα το λατρέψει όποιος το επισκεφτεί. Οι γεύσεις των φαγητών, τα πολύ ιδιαίτερα cocktail, η τοποθεσία, οι τιμές, η μουσική, αλλά και το όλο περιβάλλον είναι γεμάτο με θετική αύρα.

Με την Ελεονώρα είχαμε πάει και τις προάλλες και το λατρέψαμε, η μικρή μου φίλη η Άναμαρια ( ακά μελλοντική Μάργκαρετ Θάτσερ ~ συγκρατήστε το αυτό ..), ήρθε για πρώτη φορά και ξετρελάθηκε και η Χριστίνα έχει βάλει το χέρι της στο να γίνει επιτυχία τόσο το Paragon όσο και το Hama αλλά και το Rakkan στηρίζοντας πάντα τον γιο της Δημήτρη σε κάθε του επαγγελματική δραστηριότητα.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε πάει και στα 3 εστιατόρια και έχουμε περάσει τόσο ωραία αλλά και διαφορετικά στο κάθε ένα λέγοντας ιστορίες που να κλαίμε στα γέλια και να λέμε συνέχεια σε καλό να μας βγει.

Πάνω από όλα χαίρομαι γιατί η Άναμαρία θα είναι φέτος στην Ελλάδα και θα βρισκόμαστε ακόμα πιο συχνά, γιατί η Ελεονώρα είναι ακρίβως όπως όταν την γνώρισα το 2003 σαν ένα γλυκό κοριτσάκι ανέμελο με χιούμορ και κέφι πολύ και πραγματικά όποιος την ξέρει θα καταλάβει ακριβώς τι εννοώ.. ( Keep rocking my girl), και γιατί η Χριστίνα ότι και να κάνει θα είναι η πιο γλυκιά και σέξι θεά που ξέρω..( κουβέντα που κάναμε κεκλεισμένων των θυρών προχθές .. ξέρει η Ελέ ..)