About last night ..

About last night ..

Girls night out .. 

Από τις πιο ωραίες βραδιές με πολύ γέλιο, κουβέντα επί παντός θεμάτων αλλά και με πολύ Pouf & Pepeton, (κάτι δικά μας), περάσαμε χθες το βράδυ στο αγαπημένο μας Hama στην Γλυφάδα.

Βρεθήκαμε κατά τις 10 και ενώ είχαμε όλες πρωινό ξύπνημα με πρώτη την Ελεονώρα που σήμερα είχε διπλή βάρδια στην tv μιας και είχε να πάει και στο Mega στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου και της Τζένης, και αφού ήταν για άλλη μια φορά χείμαρρος .. {σε είδα κ σε άκουσα by the way .. και σε βρήκα θεά εννοείται αλλά και λίγα είπες για συγκεκριμένα θεματάκια.. (λολ).. }. Οφείλω να πω ότι για τον πόνο που έχεις στην μέση και που ξέρω πραγματικά πόσο υποφέρεις δεν το έδειξες καθόλου αλλά αν ξανά βάλεις τακούνια έστω και για λίγο για τηλεοπτικό λόγο θα σε μαλώσω.. και μην ξεχνάς ότι είπες πως θα μου λές σε όλα ΝΑΙ !!!! ( ξεκινάνε οι περιπέτειες σου από αυτήν την Κυριακή !!!).

Η Ναταλί που δεν τις φτάνει το 24ώρο ( στην κυριολεξία δεν έχω άλλη φίλη μου που να δουλεύει τόοοοσο σκληρά), αλλά και δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτήν την ζωή μιας και το ρητό Hard work pays off, μόνο τυχαίο δεν είναι μιας και τα Fresh Line της φιλενάδας μου είναι τα πιο θεϊκά προϊόντα ομορφιάς και κάνει τα πάντα για να μας κρατάει όλες νέες και φρέσκιες. Για περισσότερες πληροφορίες μπέιτε στο www.freshline.gr

Η Claudia έχει το Epic day spa στην Γλυφάδα και φροντίζει να ομορφαίνει της γυναίκες αλλά και τους άνδρες καθημερινά. (Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.epicdayspa.gr )

Η Μαριλίτα ακά Gourmelita έκανε το hobby της τρόπο ζωής και μας μαγειρεύει καθημερινά θεϊκές συνταγές βρείτε την στο www.gourmelita.gr

Η Μαρία Λουίζα τρέχει με τα διάφορα δικά της που κάνει τόσο στην τηλεόραση όσο και με το μόντελινκ κλπ, και χαίρομαι πολύ για τα πάντα που κάνει.

Αφού λοιπόν τα είπαμε και κάναμε τρελό catch up, δώσαμε ραντεβού όλες την ερχόμενη εβδομάδα στο άλλο αγαπημένο μας στέκι το Li Li Shu στο Κολωνάκι που επιτέλους θα έχει ανοίξει και ο εξωτερικός χώρος !!!!

Κορίτσια ετοιμαστείτε για πολύ Pouf game & Pepeton talk !!!!