Στο Bachelorette της Δέσποινας!!!

Στο Bachelorette της Δέσποινας!!!

Από τις 7 το απόγευμα ξεκινήσαμε .. 

Δώσαμε ραντεβού 8 φίλες της Δέσποινας στις 7 το απόγευμα για να κάνουμε Hamam & Turkish bath. Το 3ώρο που βρεθήκαμε εκεί κλάψαμε στην κυριολεξία στα γέλια και ειδικά με κάτι δικό μας που έβαλε σε action η Μαριέττα.

Στις 10 ακριβώς βρεθήκαμε μαζί με τις υπόλοιπες φιλενάδες της Δέσποινας στο Li Li Shu στο Κολωνάκι όπου περίμεναν οι εκπλήξεις μία μία .. Αρχικά στολίσαμε την Δέσποινα με την κορώνα και την κορδέλα Bride to Be. ( τα άλλα δωράκια είναι ένα για κάθε μέρα μιας και είναι ένα για πρίν τον γάμο και τα αλλά για την Δέσποινα και τον Βαγγέλη για να αφήσουν τα δικά τους αποτυπώματα Just Married στην παραλία .. ).

Στο τραπέζι πάνω υπήρχαν 20 κουτάκια custom made από την Fresh Line με υπέροχα δωράκια για όλες μας επιλεγμένα ειδικά για το τριήμερο του γάμου μιας και είχε μέσα όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστούμε. Το πιο ωραίο φυσικά ήταν της Δέσποινας που ήταν ένα τεράστιο καλάθι με ένα από όλα τα προϊόντα της Fresh Line. Οι εκπλήξεις δεν σταματήσανε εκεί.. υπήρχε για την κάθε μία μας ένα μπισκότο σε σχήμα καρδιάς με τα αρχικά της Δέσποινας και του Βαγγέλη από το Fresh καθώς και η υπέροχη σοκολατένια τούρτα που ήταν φτιαγμένη για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Σκοπός μας ήταν να την μεθύσουμε αρχικά αλλά, ακόμα και αν και δεν έπιασε αυτό το κόλπο, απολαύσαμε τα θεϊκά cocktail του Li Li Shu. Αν και ήταν packed το εστιατόριο με πολύ ωραίο και γνωστό κόσμο, πιστεύω πως χαρίσαμε μια ευχάριστη νότα μιας και δεν ήμασταν και πολύ ήσυχες και κάναμε πέρα δώθε για να βγάλουμε φωτογραφίες αλλά και τα διάφορα μας.. απολαμβάνοντας το υπέροχο φεγγάρι αλλά και κοιτώντας ψηλά προς το roof garden του St. George Lycabettous που έκανε και τα επίσημα καλοκαιρινά του εγκαίνεια.

Over all όπως λέει και το ρητό what happens in Vegas stays in Vegas .. κάπως έτσι λέμε και εμείς What happens in Li Li Shu stays in Li Li Shu.

Η βραδιά μας τελείωσε κατά τις 2 με την Δέσποινα σχεδόν να μην προλαβαίνει να κοιμηθεί μιας και έπρεπε να προλάβει το πρωινό πλοίο για Κύθνο που θα γίνει το μυστήριο -με τους δύο πιο όμορφους και ταιριαστούς ανθρώπους.

Δέσποινα & Βαγγέλη σας εύχομαι βίο ανθόσπαρτο και με το καλό ένα αδερφάκι για την Ποκαχόντας μας !!!