1 χρόνος Rakkan !!!

1 χρόνος Rakkan !!!

Rakkan 1 year celebration !!!

Το Rakkan έκλεισε τον πρώτο του γενέθλιο χρόνο και δεν θα μπορούσε να τον γιορτάσει με ωραιότερο τρόπο. Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και προχθές έγινε κοσμοσυρροή στο απόλυτο Sushi εστιατόριο στην καρδιά της Κηφισιάς. Με ένα κλίμα πολύ ευχάριστο μιας και εκτός του σούσι, τα cocktail πηγαινοερχόντουσαν και ο κόσμος ήταν ένα mixed happy crowed όλων των ηλικιών.

Εμείς σταθερά στο καθιερωμένο τραπεζάκι μας περάσαμε πολύ ωραία γελάσαμε και φύγαμε αρκετά αργά και από ότι ενημερώθηκα το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ελένη είχε ραδιόφωνο και έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς αν και μας έκανε όλους να κλάψουμε στα γέλια με τα πρόσφατα κατορθώματα της, η Στέλλα μας έλεγε για την 19η μετακόμιση που κάνει και ας βρεθεί κάποιος να βοηθήσει το κορίτσι μας που την κάνει μόνη της με smartaki, με την Claudia προσπαθούσαμε να ωρούμε ημερομηνίες για να οργανώσουμε της διακοπές μας μιας και το epic day spa που έχει στην Γλυφάδα δεν πέφτει καρφίτσα και μόλις έφερε τα απίστευτα boho tattoo να πάτε να κάνετε οπωσδήποτε κρατάνε 4-5 μέρες και είναι το απόλυτο summer trend, και η Τίνα έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Σαντορίνης μιας και είναι η Elite events ακα wedding planner ( έκανε και τον απόλυτο γάμο της Δέσποινας Καμπούρη στην Κύθνο), και όποτε έρχεται Αθήνα βρισκόμαστε μεταξύ Hama ~ Li Li Shu & Rakkan.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Μπράβο στον Δημήτρη Παππά γιατί αναμφισβήτητα και τα 3 εστιατόρια του έχουν το κάθε ένα την πρωτιά τους σε όλα χαρίζοντας ποιότητα πάνω από όλα, service και απίστευτο ambience.