Λίγο από όλα είχε στα Νότια ..

Λίγο από όλα είχε στα Νότια  ..

Προχθές στα Νότια κάναμε λίγο από όλα .. 

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβηκα στα Νότια λίγο πιο νωρίς γιατί είχα ραντεβού με τον γιατρό μου στην Γλυφάδα στο Athens Beverly Hills. Αφού μου τα βρήκε όλα εντάξει συναντήθηκα με την αντιπρόεδρο του W.I.N. Hellas και πολύ καλή μου φίλη την Δερματολόγο Ντόλυ Φατσέα. Είχαμε κανονίσει να πάμε για dinner αλλά είχα τελειώσει αρκετή ώρα νωρίτερα από το ραντεβού με τον γιατρό και έτσι χωρίς πολλά πολλά με πήρε και με έβαλε μέσα στην μπάλα αυτή του αστροναύτη που βλέπεται για να μου βάλει οξυγόνο στο πρόσωπο μου κάτι που φαινόταν περίεργο μέχρι που το δοκίμασα και ένιωσα φανταστικά μετά έχοντας το δέρμα μου ξυπνήσει και νιώθοντας μια υπέροχη λάμψη.

Με το που τελειώσαμε πήγαμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο στην Γλυφάδα το Hama για girls night out μαζί με την Claudia, την Στέλλα και την Χριστίνα Παππά. Αφού τα είπαμε όοοοολα ... μετά πήγαμε στο Opus για να παρακολουθήσουμε Mundial τον αγώνα Αργεντινή με Ολλανδία .. και αν και είχα προβλέψει ότι θα πήγαινε ο αγώνας σε sudden death ήθελα πολύ να κερδίσει η Ολλανδία.

Λίγο πριν την παράταση πεταχτήκαμε με την Στέλλα στο Epic day Spa της Claudias (ευτυχώς είχε τα κλειδιά μαζί της) για να μας βάλει τα υπέροχα Boho Tattoo της silicon love bracelets που πουλάει στο μαγαζί της, όπου είναι το must trend του καλοκαιριού και δεν έχω δει και ωραιότερα από αυτά. Αφού είχαμε διαλέξει τα σχέδια νωρίτερα στο Hama και μετά στο Opus τα κόψαμε και τα είχαμε έτοιμα, στο epic πήγαμε για το final touch που ήταν δευτερόλεπτα κάτω από νερό για να κολλήσουν.

Στον γυρισμό μου προς το σπίτι μου στην Κηφισίας είδα το πιο όμορφο φανάρι που έχω δει να πρασινίζει ποτέ.. αυτό που βλέπεται στην φωτογραφία με την καρδούλα. Μου έφτιαξε την διάθεση ακόμα πιο πολύ.

Και με αυτά και με αυτά περιμένουμε αυτή την εβδομάδα στο girls reunion dinner μας τα νέα boho tattoo που θα μας φέρει η Claudia !!!