Green Team combining football, basketball & Toffee !!!

Green Team combining football, basketball & Toffee !!!

Οι ποδοσφαιριστές είναι πωρωμένοι και με το μπάσκετ !!!

Την Παρασκευή το απόγευμα βρεθήκαμε 15 άτομα παρέα για να παρακολουθήσουμε τους 2 ημιτελικούς της Euroleague στο σπίτι μου. Αφού απολαύσαμε την απίστευτη αναμέτρηση μεταξύ Cska vs Οσφπ, με το που τελείωσε ο πρώτος αγώνας ήταν η ώρα για τις μαγειρικές μου ικανότητες που αρέσανε σε όλους μιας και δεν έμεινε τίποτα !!!!

Στο ενδιάμεσο από τους αγώνες παίξαμε ένα θεϊκό card game όπου κλάψαμε όλοι στην κυριολεξία μπορείτε να το δείτε και το σχετικό βιντεάκι στο www.instagram.com/majenco ,που είναι όλοι στην φώτο πιο πάνω συν τον Άλεξ Αναγνωστόπουλο σε μια διαφορετική ομαδική αναμέτρηση με Animal Instict.

Και αφού φάγανε όλοι και ήταν σε ζεν φάση ήταν η ώρα για να γνωρίζουν καλύτερα τον Toffee. Ο Μάρκους επειδή ήξερε από πριν πως τον έχω κουρέψει και δεν ήταν πλέον furball, φρόντισε η Josephine, για να μου φέρει την μικρότερη φανέλα του γιού τους Lionel για να τον ντύσω για να βγουν φωτογραφία παρέα όπου θα την δείτε σε επόμενο ποστάρισμα. Ο Daniel επίσης βγήκε θεϊκές φωτογραφίες με τον γατούλη μου τον Toffee που είναι ίδιος ο Garfield. O Mocha που είναι ο μικρός μου γατούλης δεν είναι το ίδιο κοινωνικός όπως ο Toffee οπότε δεν εμφανίστηκε για την σχετική πόζα.

Με αυτά και με αυτά περάσαμε όλοι πολύ ωραία, και πάνω από όλα υπήρχε το ομαδικό στήριγμα όλοι υποστήριζαν όλες τις ομάδες και χωρίς οπαδικότητα χαρήκαμε για τον γάβρο γιατί είναι Ελληνική ομάδα καθώς και χαρήκαμε πολύ για την Real Madrid πάνω από όλα για τον Γιάννη Μπουρούση.