Μήπως τους τρομάζεις; Οι 2 λόγοι που οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση

Μήπως τους τρομάζεις; Οι 2 λόγοι που οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση

Ξέρουμε ότι τον αγαπάς... αλλά χαλάρωσε!

Τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν βρουν τον άντρα που θέλουν; "Κολλάνε" πάνω του, καταλαμβάνοντας χώρο στη ζωή τους και απαιτούν όλο και περισσότερο χρόνο από εκείνον. Αυτό η συμπεριφορά, όμως, πιθανότατα λόγω φόβου να τον στείλει πολύ μακριά σου. Αν καταφέρεις να απομακρύνεις αυτούς τους δύο φόβους του αντρικού μυαλού τότε θα έχεις διώξεις τον φόβο του για δέσμευση.

1. Φοβάται πως θέλει να τον ξεκόψεις από τους φίλους του
Οι άντρες αγαπούν τους φίλους τους και απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί τους. Το ότι μπορεί να χάσει τα φιλαράκια του είναι μια τρομακτική ιδέα για εκείνον. Η ιδέα μάλιστα πως θα τους χάσει γιατί εσύ θες όλον τον χρόνο του για σένα είναι ακόμα πιο φοβιστική.

Τι να κάνεις: Άφησέ τον να έχει τους δικούς του φίλους και εσύ διατήρησε το δικό σου κύκλο φίλων.
Όταν λοιπόν σου πει πως θέλει να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο με τα παιδιά απλά αφησέ τον. Όσο εκείνος παρακολουθεί τον αγώνα εσύ κανόνισε έξοδο για να περάσεις καλά. Ξαφνικά θα αναρωτηθεί τι σχεδιάζεις και αν περνάς καλύτερα από εκείνον. Έτσι με την επόμενη ευκαιρία θα θέλει να συναντήσει εσένα για να επανορθώσει για την Πέμπτη που τον κέρδισε το Champions League.

2. Φοβάται πως δεν θα υπάρξει άλλη γυναίκα στη ζωή του
Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά όσο πιστός και καλός σύντροφος να είναι το αγόρι σου και όσο καλή και αν είναι η σχέση σας εκείνος πάντα θα σκέφτεται με λίγο φόβο πόσο σοβαρά το πάτε και αν η σχέση σας θα οδηγηθεί στον γάμο. Ακόμα και τη στιγμή που θα σου δώσει ένα συρτάρι για τα εσώρουχα και τις πιζάμες σου την ίδια στιγμή φρικάρει με την ιδέα πως δεν θα είναι πια εργένης!

Τι να κάνεις: Κάνε τον να θέλει σεξ μόνο με σένα
Δώσε σημασία στο σεξ σας. Κάνε το αξέχαστο και υπέροχο. Βάλε φαντασία στις συνευρέσεις σας και αιφνιδίασε τον με νέες τοποθεσίες που θα ήθελες να κάνετε σεξ. Κάντε διασκεδαστικά πράγματα κάτω από τα σεντόνια. Τις υπόλοιπες μέρες γίνε πιο αδιάφορη για το σεξ σας για να το θελήσει ξανά. Επικοινωνήστε ερωτικά και ταιριάξτε στο κρεβάτι τόσο που να θέλει μόνο το δικό σου σεξ.

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε να το σκεφτείς: Πέντε πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες