Στήθος VS οπίσθια: Τι πραγματικά δείχνει η προτίμηση του κάθε άντρα;

Στήθος VS οπίσθια: Τι πραγματικά δείχνει η προτίμηση του κάθε άντρα;

 

Απαντάμε στο... αιώνιο ερώτημα

 

Δύο είναι τα μεγάλα διλήμματα σε αυτόν τον κόσμο: Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια και... στήθος ή οπίσθια! Και μπορεί για το πρώτο τα πράγματα να είναι πιο απλά, γιατί είτε σου αρέσει το ένα είτε το άλλο, με το δεύτερο τα πράγματα είναι κάπως πιο μπερδεμένα, μιας και οτιδήποτε υπάρχει πάνω στο γυναικείο κορμί, αδιάφορο από έναν άντρα δεν πρόκειται να περάσει.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι μπορεί παλαιότερα, και μιλάμε για 2 δεκαετίες πίσω περίπου, να μεσουρανούσαν οι γυναίκες με τεράστιο στήθος που το επιδείκνυαν με την πρώτη ευκαιρία, αλλά στις μέρες μας τα πράγματα έχουν αλλάξει όπως επίσης και τα πρότυπα. Η μόδα πλέον προστάζει γυμναστήριο, κολάν και οπίσθια στρογγυλά και γυμνασμένα.

Και τι μπορεί να δείχνει η προτίμηση του κάθε άντρα, σε ένα από τα δύο σημεία; Γιατί υπάρχουν και τα αδηφάγα αγόρια που βρίσκουν αδύνατο να επιλέξουν. Οι έρευνες λοιπόν μίλησαν και έβγαλαν τα εξής συμπεράσματα:

Τα αγόρια λοιπόν που προτιμούν το στήθος, τείνουν να είναι πιο... τσαχπίνικα και να βγαίνουν πολλά ραντεβού. Κοινώς, κάθε μέρα όλο και κάποια γοητευτική παρουσία θα έχουν να συνοδεύσουν. Επίσης, επιδιώκουν να είναι πάντα το κέντρο της προσοχής (ίσως γιατί το μεγάλο στήθος τραβάει την προσοχή!!!) ενώ λατρεύουν τον αθλητισμό και κυρίως ό, τι τους δίνει μύες και γράμμωση (θα τους πετύχετε στο γυμναστήριο μπροστά από τον καθρέφτη).

Και μπορεί για τους λάτρεις του στήθους, πάνω κάτω να τα περιμέναμε όλα αυτά, για τους... εραστές των οπισθίων όμως τα ευρήματα είναι πιο αναπάντεχα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ότι τα γυναικεία οπίσθια είναι κάτι απαγορευμένο για τον άντρα, τουλαχιστον έτσι το θέλει η κοινωνία, με αποτέλεσμα να έχει επικρατήσει το «κοιτάτε αλλά δεν ακουμπάτε». Επιπλέον, οι άντρες που προτιμούν τις γυναίκες με στρογγυλά και καλοσχηματισμένα προσόντα, τείνουν να είναι χαμηλών τόνων, να αγαπούν την οικογένεια και τα παιδιά. Ασχολούνται συνήθως με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, ενώ-για να μην ξεχνάμε και τα προηγούμενα-υπάρχει πάντα η λαχτάρα κατάκτησης των οπισθίων, έπειτα από κάποια χρόνια κοινής πορείας.

Λέτε;