10 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θα εύχονταν να ξέρεις για το σεξ

10 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θα εύχονταν να ξέρεις για το σεξ

Kαι ήρθε η ώρα να μάθεις

Σίγουρα το σεξ δε σηκώνει και πολλή ανάλυση διότι τα πράγματα είναι απλά: Αρκεί να υπάρχει έλξη και όλα τα άλλα γίνονται! Ή μήπως όχι; Μήπως τελικά τείνουμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ λάθος; Μήπως εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο παραπάνω εγωίστριες στο θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να στερούμαστε απόλαυσης και ευχαρίστησης; Ήρθε η ώρα λοιπόν φίλη μου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις κάποια ιδιαίτερα μαθηματάκια, καθώς τα αγαπητά μας αγόρια, θέλουν να σου πουν 5 πράγματα-ίσως και παραπάνω-σχετικά με το σεξ, τα οποία υπό άλλες συνθήκες ίσως και να ντρέπονταν. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα πιο βασικά, έτσι όπως ακριβώς μας τα είπαν και σου τα παρουσιάζουμε, γιατί το θεωρούμε αμαρτία να τα κρατήσουμε μόνο για τον εαυτό μας! Έχουμε και λέμε...

1. Δεν υπάρχει μόνο ένα σημείο στο αντρικό σώμα: Στο συγκεκριμένο έχουν απόλυτο δίκιο. Διότι εσύ, όπως και αμέτρητες άλλες γυναίκες, τείνεις να ασχολείσαι με το πέος του, κι από κει και πέρα το χάος! Κι όμως καλή μου, οι άντρες έχουν κι άλλα ευαίσθητα σημεία πάνω τους, τα οποία πολύ θα ήθελαν να περιποιηθείς αλλά εσύ συνήθως αγνοείς. Την επόμενη φορά λοιπόν, δώσε μία ευκαιρία και στις θηλές του για παράδειγμα, ή στο εσωτερικό των μηρών του. Αλήθεια θα σε ευγνωμονεί!

2. Φοβούνται την οικειότητα: Και όχι γι' αυτό που νομίζεις. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί υποστηρίζουν ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί από τις γυναίκες. Ίσως και να έχουν δίκιο. Στο λέμε, για να σου ξεκαθαρίσουμε, ότι δεν είσαι μόνο εσύ που δένεσαι με το σεξ αλλά και αυτοί. Απλώς οι άντρες, είναι λίγο πιο εσωστρεφείς από εμάς, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το αναφέρουμε σε περίπτωση που θεωρείς ότι οι περισσότεροι χτυπάνε και φεύγουν. Επειδή έχεις πέσει σε 2-3 άχρηστους, δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.

3. Θέλουν την πρωτοβουλία: Μερικές φορές, βασικά τις περισσότερες, το μόνο που έχουν ανάγκη, είναι να τους πετάξεις κάτω, και να τους δώσεις απλό και ωμό σεξ. Μην τους παρεξηγείς. Δεν είναι όλες οι στιγμές vanilla και αγάπη. Η... αγριάδα εκ μέρους σου είναι απαραίτητη. Βγάλε το γατόπαρδο από μέσα σου!

4. Λατρεύουν τις φαντασιώσεις σου: Είτε απλά τις εκφράσεις, είτε τις κάνεις πράξη, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους αρέσει. Γενικά οι άντρες αγαπούν περισσότερο τον πειραματισμό από τις γυναίκες, οπότε οτιδήποτε νέο είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτο αλλά και απαραίτητο μη σου πούμε. Α και για να μην ξεχνιόμαστε: Όσο τολμηρή και περίεργη κι αν είναι η φαντασίωσή σου, θα πρέπει να έχεις πέσει σε πουριτανό για να σε παρεξηγήσει.

5. Mίλα: Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι γυναίκες που απλά κάθονται και δε βγάζουν άχνα. Καλά δεν είπαμε να μη βάζεις και γλώσσα μέσα, αλλά για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πράγμα, μπορείς να πεις και κάτι βρε παιδί μου. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, μπορείς να κάνεις κανένα ιδιαίτερο στον καθρέφτη, για να δεις σε ποιο επίπεδο θα σε πιάσουν τα γέλια. Τώρα αν γελάς με το παραμικρό, λυπούμεθα αλλά μάλλον είσαι χάχας!

6. Μη φρικάρεις αν υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες: Όχι δεν είναι ότι δε σε θέλουν και ότι δεν είσαι σέξι, απλά είναι κάποιες φορές που για διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, η... ανταπόκριση εκεί κάτω έρχεται με χρονοκαθυστέρηση, ή ίσως και ποτέ! Το χειρότερο που έχεις να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να πανικοβληθείς και να τον κοιτάζεις με μίσος ή ακόμα χειρότερα με οίκτο!

7. Γίνεται και αυτό: Υπάρχουν και κάποιες φορές, σπάνια αλλά υπάρχουν, που δεν έχουν όρεξη για σεξ! ΤΑΤΑ! Μην επιμείνεις, γιατί όταν ένας άντρας λέει όχι, είναι όχι.

8. Σταμάτα να ανησυχείς για... εκεί κάτω: Βασική εμμονή των γυναικών, την οποία οι άντρες δε θα καταλάβουν ποτέ. Εντάξει δεν είπαμε να είσαι έξω όλη μέρα, να είναι καλοκαίρι, να έχεις πάει και γυμναστήριο, και να σου κάνει στοματικό. Εκεί το αντιλαμβανόμαστε να έχεις ένα άγχος και να μην τον αφήσεις. Αλλά γενικά, προσπάθησε να το δεις λίγο πιο χαλαρά το θέμα. Χάνεις ωραίες στιγμές από τη ζωή σου-σίγουρα τη σεξουαλική-και είναι κρίμα.

9. Mετά το σεξ, μην αγγίζεις τίποτα: Και δεν εννοούμε τις κλασικές αγκαλίτσες και τα φιλάκια, αλλά καλό θα ήταν να μείνεις την περιοχή από την μέση και πάνω, γιατί σε περίπτωση που τον αγγίξεις αλλού, το συναίσθημα γι' αυτόν, θα είναι το λιγότερο δυσάρεστο.

Κεφάλαιο χωρισμός: Ποιο από τα δύο φύλα τον ξεπερνά πιο εύκολα;

10. Δεν εμπιστεύονται τις μεθόδους αντισύλληψής σου: Γενικά, μπορείς να βάλεις προφυλακτικό; Θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις. Να ξέρεις ότι αν πεις ότι παίρνεις αντισυλληπτικά, λογικά θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση, γιατί εκείνος θέλει απλά να βάλετε προφυλακτικό. Μην τον παρεξηγείς. Είναι το καλύτερο και να χαίρεσαι που σου έτυχε ένας τέτοιος.

6 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνει καλό σεξ

4 πράγματα που εμείς θεωρούμε «καυτά» αλλά οι άντρες όχι