5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι θα σε κερατώσει

5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι θα σε κερατώσει

Γι' αυτό... προσοχή

Φίλη μου, όταν στο τραπέζι πέφτει το θέμα της απιστίας, το στομάχι δένεται κόμπος και όσο να πεις συναισθήματα οργής και αδικίας μας κατακλύζουν. Λοιπόν, θα πούμε κάτι από τώρα, για να ξεκαθαρίσουμε και τα πράγματα: Οι άντρες δυστυχώς κερατώνουν ή τουλάχιστον θα το σκεφτούν, και πάνω από μία φορά σίγουρα. Δεν ξέρουμε γιατί, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι στη φύση τους, και τελοσπάντων, μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Παρόλα αυτά, και επειδή εμείς για σένα δουλεύουμε, λέμε να σου αναλύσουμε κάποια σημάδια, αρκετά βασικά θα λέγαμε, που ίσως και να μαρτυρούν ότι το αγόρι αυτό που έχεις απέναντί σου, θα σε κάνει... τάρανδο! Δώσε βάση και δε θα χάσεις.

1. Έχει κερατώσει στο παρελθόν: Eίτε στο έχει αποκαλύψει ο ίδιος (έλεος) είτε το έχεις μάθει από άλλον, πιο φυσιολογικό μας φαίνεται, το γεγονός ότι το έχει ήδη κάνει, δεν τον αποτρέπει από το να μην το ξανακάνει. Ειδικά αν είχε καταφέρει να τα μπαλώσει, και να συνδυάσει αρμονικά και την καλή του και την... άλλη, ή τις άλλες, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην το επαναλάβει. Once a cheater always a cheater δε λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι; Ε λοιπόν δεν έχουν και εντελώς άδικο! Ο τύπος είναι επαγγελματίας μοιχός, και ο... μπερμπαντισμός τρέχει στις φλέβες του. Συγνώμη, αλλά αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί του, καλύτερα να μην το μάθεις.

2. Στο λέει το ένστικτό σου: Το συγκεκριμένο μην το αγνοείς ποτέ και μην αδιαφορείς γι' αυτό. Αν μία φωνούλα μέσα σου σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο, τότε ίσως όντως να μην πηγαίνει. Καλά δε λέμε ότι έχεις και μαντικές ικανότητες, είπαμε, αλλά είναι μερικές φορές που κάτι δεν μας κολλάει με μερικούς ανθρώπους. Μην αγνοήσεις αυτή την εντύπωση. Όχι ότι δε θα πέσεις στον έρωτά του, απλά ίσως να είσαι κάπως πιο επιφυλακτική.

3. Κάνει παρέα με πολλές γυναίκες: Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν διαθέτουν και καμία ιδιαιτέρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Βασικά δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά κυρίως οι έρευνες. Ποτέ μα ποτέ, μη φοβηθείς την ξανθιά καλλονή συνάδελφό του, δεν υπάρχει περίπτωση να της την πέσει. Αυτή που έχεις να φοβάσαι, είναι η φίλη-dude, η οποία είναι φυσιολογική κοπέλα και χρόνια κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Τώρα αν τα στατιστικά πέσουν έξω, και τον πιάσεις με την θεά που αναφέραμε πιο πάνω, τότε τι να πούμε... χαλάλι του!

4. Είναι υπερβολικά ζηλιάρης: Kαι γιατί είναι υπερβολικά ζηλιάρης και μάλιστα χωρίς λόγο; Γιατί νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σαν αυτόν. Δηλαδή ΑΠΙΣΤΟΙ!!! Αποδεδειγμένα, οι άντρες που είναι ζηλιάρηδες, νευρικοί και αγχώδεις, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κερατώσουν, από άλλους οι οποίοι είναι ήρεμοι και ζεν. Γιατί οι άλλοι, είναι μαμούνια, κατάλαβες;

Αυτός είναι ο no.1 λόγος για τον οποίο οι άντρες χάνουν εντελώς ξαφνικά το ενδιαφέρον τους

5. Kερατώνουν οι φίλοι του: Δε λέμε, δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι; Ε αυτό ακριβώς! Μην τον αδικείς. Όταν η κολλητή σου ξεκινήσει yoga, δεν πας κι εσύ για παρέα; Ή πόσες φορές δεν έχεις αγοράσει κάτι και έχει πάει να το πάρει και εκείνη επειδή ενθουσιάστηκε; Ε κάπως έτσι είναι και οι άντρες. Γιατί δηλαδή να κερατώνει μόνο ο Γιώργος; Θα κερατώσει και ο Μήτσος! Άσε που τις περισσότερες φορές βρίσκουν και... φίλες για να μην τους τρώνε οι δρόμοι. Θεέ μου, πόσο πρακτικά μυαλά αυτοί οι άντρες!

Tι λένε οι άντρες μετά το σεξ και τι... πραγματικά εννοούν;