Ο διακορευτής των αγρών

Ο διακορευτής των αγρών

Η φύση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά

Όταν ήμουν έφηβη ήμουν στο χωριό μου και έκανα τις διακοπές μου μαζί με την οικογένειά μου. Δεν είχα καμία σεξουαλική εμπειρία ακόμα και δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα αφού για μένα δεν υπήρχε καμία βιασύνη. Κανένας από αυτούς με τους οποίους τα είχα ως τότε δεν μου έβγαζε τίποτα σεξουαλικά ένστικτα και έτσι δεν είχε τύχει να κάνω κάτι. Περίμενα όμως πως κάποια στιγμή θα συναντούσα κάποιον που θα μου έβγαζε ό,τι δεν μου είχαν βγάλει όλοι οι προηγούμενοι.

Έτσι κι έγινε. Κάπου εκεί, μια όμορφη καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη αστέρια, μυρωδιές, παρέες και ξαδέρφια, γνώρισα το Μίλτο. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα έπαθα σοκ. Το φλερτ ξεκίνησε και λίγες ώρες αργότερα βρισκόμασταν σε ένα παγκάκι οι δυο μας να τα λέμε. «Πάμε μια βόλτα;» μου είπε ο κατά 6 χρόνια μεγαλύτερός μου και προφανώς έμπειρος Μίλτος. «Πάμε» του απάντησα ατρόμητη εγώ. Χαθήκαμε μέσα στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και τα δάση, τα ρέματα και τα λουλούδια, προσπαθώντας να αποφύγουμε οποιαδήποτε επαφή με κεντρικούς δρόμους.

Ξαφνικά ο Μίλτος έγειρε προς το μέρος μου και άρχισε να με φιλάει. Πολύ γλυκά και πολύ τρυφερά τον ένιωθα να με πλησιάζει με το κορμί του, μέχρι που κόλλησε πάνω μου και ένιωσα τα πάντα ... Σιγά σιγά αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας μέχρι που βρεθήκαμε ξαπλωμένοι επάνω στα μπουφάν να κάνουμε σεξ. Για μένα ήταν μία πολύ όμορφη πρώτη εμπειρία με έναν άνθρωπο που μου έβγαζε μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Τις επόμενες μέρες τον απέφευγα και δεν κάναμε κάτι άλλο, όχι γιατί δεν τον συμπαθούσα, αλλά γιατί τελικά ο ρόλος του Μίλτου ήταν μόνο αυτός: να με βάλει στον κόσμο του σεξ.

Λίνα, 26