Στο Κ.Τ.Ε.Λ. με το φαντάρο

Στο Κ.Τ.Ε.Λ. με το φαντάρο

Και τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν τα τυχερά τους...

Πριν από μερικά χρόνια πήγαινα για μερικές μέρες στο χωριό του πατέρα μου όπου συνηθίζουμε να μαζευόμαστε το Πάσχα οικογενειακά. Είμαστε μεγάλη οικογένεια και γενικά περνάμε ωραία κι εγώ εκείνη τη χρονιά δεν είχα κανονίσει τίποτα με τους φίλους μου, οπότε ήταν ευκαιρία να δω λίγο και την οικογένειά μου. Στο δρόμο για το χωριό γνώρισα ένα φαντάρο ο οποίος όμως δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερα καλή εντύπωση. Πέντε κουβέντες είπαμε όλες κι όλες αλλά δεν ήθελα με τίποτα να γίνουν περισσότερες.

Όταν έφτασα στο χωριό, διαπίστωσα πολύ σύντομα ότι αυτός ήταν ο γείτονάς μας ο Κωστάκης τον οποίο είχα να δω άπειρα χρόνια, είχε πλέον μεγαλώσει και υπηρετούσε στον ελληνικό στρατό. Αυτό το παιδί το συμπαθούσα πολύ, αλλά το περνούσα 4 χρόνια και όταν είσαι 16 κι αυτός 12, η διαφορά φαίνεται. Τώρα όμως που ήταν 24 κι εγώ 28, δε φαινόταν τίποτα.

Μόλις βρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια, του αποκάλυψα ότι δεν τον αναγνώρισα στο Κ.Τ.Ε.Λ. και ότι με είχε ψιλοεκνευρίσει με το ύφος του. Τα βρήκαμε μια χαρά εκείνες τις μέρες και όταν ήρθε η ώρα να πάρουμε το Κ.Τ.Ε.Λ. βρεθήκαμε σε διπλανά καθίσματα, επίτηδες.

Ο δρόμος ήταν μακρύς και το ταξίδι βαρετό και νυχτερινό. Η κουβέντα έγινε φλερτ και τα απλά αγγίγματα έγιναν αξέχαστο σεξ κάπου στα λιβάδια της Εθνικής Οδού, όταν σταματήσαμε για ημίωρο διάλειμμα που αξιοποιήθηκε στο έπακρο, μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο.

Ράνια, 33