Φτωχός πλην τίμιος εραστής

Φτωχός πλην τίμιος εραστής

Οι σχέσεις μπορεί να θέλουν χρήμα, ωστόσο ο φτωχός εραστής μπορεί να είναι και πιο ικανός σύντροφος.

Εξωτικές διακοπές, ακριβά γεύματα, πανάκριβα δώρα. Ακούγονται υπέροχα και σίγουρα προκαλούν το ενδιαφέρον των γυναικών για να συνάψουν σχέση με έναν άνδρα. Η σύγχρονη γυναίκα, άλλωστε, θέλει την καλοπέρασή της και ψάχνει τρόπους για να εκτονώσει και να εκφράσει το ρόλο της μέσα στη σχέση ακόμη και με αυτόν τον τρόπο.

Πρόσφατες έρευνες, πάντως, έρχονται να καταρρίψουν μύθους και να δουν κάτω από την επιφάνεια. Ο πλούσιος σύντροφος είναι μάλλον χειρότερος από εκείνον που δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Οι πλούσιοι άνδρες έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, καταπιέζουν τις συντρόφους τους, δεν τις αφήνουν να κάνουν την καριέρα που επιθυμούν, έχουν λιγότερο χρόνο στη διάθεσή τους, είναι λιγότερο πιστοί μιας και πολιορκούνται διαρκώς από το ωραίο φύλο και κάνουν χειρότερο σεξ.

Οι άνδρες με λιγότερα χρήματα στην τσέπη μπορούν να κάνουν τις γυναίκες περισσότερο χαρούμενες και ασφαλείς. Και αν ένα πιάτο με γαρίδες ακούγεται δελεαστικό, μια ειλικρινής αγκαλιά είναι σίγουρα εκείνο που τελικά αξίζει.