5 dating trends τα οποία μισούμε και πρέπει να εξαφανιστούν

5 dating trends τα οποία μισούμε και πρέπει να εξαφανιστούν

Αρκετά τα ανεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορίας, γεγονός που καθιστά δύσκολο έως ακατόρθωτο να βγάζουμε ανθρώπους από τη ζωή μας. Διότι όσο κι αν το προσπαθήσεις, ένα facebook ή ένα Instagram θα το έχεις. Και κάπως έτσι, όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, εξελίσσονται και οι κανόνες του dating ή για να το πούμε και ελληνικά, το φλερτ. Δυστυχώς βέβαια, υπάρχουν κάποια trends τα οποία είναι άκρως μισητά και χωρίς να το ξέρουμε έχουμε όλες ανεξαιρέτως πέσει… θύμα τους! Εγώ συγκέντρωσα τα 5 βασικά τα οποία απαιτώ να καταργηθούν!

Ghosting

To έχω αναλύσει και παλαιότερα και αν είσαι τακτική αναγνώστρια πιστεύω θα το θυμάσαι. Τo Ghosting είναι η ξαφνική εξαφάνιση κάποιου χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία. Είναι αυτό που λέμε, άνοιξε η γη και τον κατάπιε! Εξαφάνιση από τη ζωή σου, από τα social media ακόμη και από κοινά στέκια. Άνανδρος το λιγότερο. Ένα μήνυμα «Σόρι δε μου βγαίνει» ζητάμε. Δε σε υποχρεώσαμε με το ζόρι να τα φτιάξεις μαζί μας.

giphy 1

Ηaunting

Μοιάζει με το Ghosting αλλά διαφέρει σε κάτι σημαντικό: Η εξαφάνιση, είναι μόνο IRL. Διαδικτυακά, η σχέση παραμένει στενή, καθώς τα like πέφτουν βροχή. Μη σου πω και σχόλιο κάτω από τη σέξι σου φωτογραφία. Δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιο είναι το χειρότερο.

Breadcrumbing

Το συγκεκριμένο, σαφέστατα εμπεριέχει εξαφάνιση ή για την ακρίβεια… μη εμφάνιση. Για να γίνω σαφής, το breadcrumping, είναι η τάση να κρατάς κάποιον στο… περίμενε. Καθόλη τη διάρκεια, ανταλλάσσετε μηνύματα, και γενικά η επικοινωνία σας είναι σχεδόν καθημερινή, χωρίς ωστόσο να γίνεται το επόμενο βήμα της… εξόδου. Με λίγα λόγια, είσαι μια γλυκιά καβάτζα.

Βenching

Είναι ακριβώς ίδιο με το παραπάνω, με την μόνη διαφορά ότι έχει παιχτεί έξοδος, έτσι για να σου χρυσώσει το χάπι, χωρίς ωστόσο όλο αυτό να οδηγεί πουθενά. Το benching περιλαμβάνει τη φράση: «Πρέπει να τα πούμε από κοντά», χωρίς ωστόσο να υπάρχει περαιτέρω κανόνισμα.

Stashing

Είναι η άλλη λέξη για το «friends with benefits» με την μόνη διαφορά ότι εκείνος σου έχει πει ότι έχετε σχέση. Περνάτε ατελείωτες ώρες μαζί, κάθε σαββατοκύριακο χουχουλιάζετε σπίτι του, ΑΛΛΑ… Δε βγαίνετε έξω και δεν έχεις ιδέα ποιοι είναι οι φίλοι του. Stashing… Λυπάμαι!