Γλώσσα του σώματος: 5 βασικά σημάδια ότι σε θέλει

Γλώσσα του σώματος: 5 βασικά σημάδια ότι σε θέλει

Ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις

Σε αντίθεση με εμάς τα κορίτσια, οι άντρες τείνουν να είναι λιγότερο ομιλητικοί γεγονός που καθιστά αρκετά δύσκολο να αντιληφθείς τι μπορεί να αισθάνονται και να βιώνουν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τα ζητήματα καρδιάς. Ναι φίλη μου, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να σε θέλει αλλά να μη λέει κουβέντα. Ευτυχώς η φύση και οι αρχές κοινωνικής συμπεριφοράς προνόησαν, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον τη γλώσσα του σώματος, η οποία σε βοηθάει να αντιληφθείς και 5 πράγματα. Λοιπόν άνοιξε τα μάτια σου και παρατήρησε φίλη μου.

Έχει τα μάτια του ορθάνοιχτα

Δε θέλει να χάσει στιγμή και δευτερόλεπτο από την παρουσία σου. Γι’ αυτό λοιπόν και γουρλώνει τα ματάκια του, προκειμένου να σε χορτάσει και να παρατηρήσει κάθε σημείο της εμφάνισής σου.

Παρατηρεί το πρόσωπό σου

Δε σε κοιτάζει μόνο στα μάτια, αλλά κάνει τη βόλτα του σε όλο σου το πρόσωπο. Προσοχή: Το καλό που σου θέλω να μην έχεις μαρούλι κολλημένο στα δόντια.

Παίρνει βαθιά ανάσα όταν σε βλέπει

Είναι σαν να δίνει κουράγιο στον εαυτό του να σε αντιμετωπίσει. Με την καλή έννοια πάντα. Η καρδούλα του ξέρει τι προσπάθεια κάνει για να έχει αυτοέλεγχο.

Σε αγγίζει στο γόνατο

Αλλού θέλει να σε αγγίξει αλλά εκεί του επιτρέπεται. Τελοσπάντων βρίσκει εκεί ένα γόνατο και το αγγίζει. Τι να κάνει δόλιος;

Αγγίζει το λαιμό του

Νιώθει αμηχανία και κάπου θέλει να βάλει τα χέρια του. Παράλληλα σύμφωνα με τους ειδικούς, ο λαιμός αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και την ευαισθησία του.