Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν

Πάρτο απόφαση φίλη μου

«Και πάλι βρήκα το λάθος άνθρωπο για ν'αγαπήσω» τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή σε λαικό κομμάτι της νιότης μας και πολύ ταυτιζόμασταν όταν του ακούγαμε. Και εντάξει, μπορεί το τραγούδι να περιγράφει μία κάπως άρρωστη κατάσταση, το να είσαι με τον λάθος άνθρωπο ωστόσο, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Έχεις κι εσύ αμφιβολίες για τη σχέση σου; Για δες τα παρακάτω σημάδια και πάρε τις αποφάσεις σου.

Μονίμως δικαιολογείς τη συμπεριφορά του: Είτε στους άλλους είτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν λοιπόν δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα και προσπαθεί μονίμως να τη σκαπουλάρει από πράγματα τα οποία δεν είναι δική του επιλογή, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και να αντιλαμβάνεσαι ότι απλά τον δικαιολογείς και ότι αυτή δεν είναι η πραγματικότητα.

Λες ψέματα γι’ αυτόν: Ας ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν είναι απολύτως έντιμο από την πλευρά σου, αλλά καλώς ή κακώς έτσι νιώθεις. Όταν λοιπόν αναγκάζεσαι να πεις ψέματα για τη δουλειά του ή για άλλα πράγματα στην καθημερινότητά του, τότε μάλλον ούτε κι εσύ τον έχεις αποδεχθεί απολύτως.

Ξέρεις ότι σε έχει απατήσει…: Και αδιαφορείς γι’ αυτό! Έχεις αποδείξεις γι’ αυτό, αλλά μάλλον δε σε νοιάζει; Ή μήπως θα ήθελες να το χρησιμοποιήσεις σαν αφορμή για να χωρίσεις; Λέω εγώ τώρα…

Δεν μιλάτε για το μέλλον: Άντε και είστε λίγο καιρό μαζί, όταν έχει συμπληρωθεί ο χρόνος, και είστε από 27 και πάνω, καλό θα ήταν ένα σχέδιο να γίνει. Όχι απαραίτητα για γάμο βρε κορίτσι μου, αλλά έστω για μία συγκατοίκηση. Ούτε συγκατοίκηση; Έστω να πάρετε μαζί ένα φυτό; Ούτε κι αυτό; Ε μήπως να έφευγες;

Game of Thrones: 4 βασικά μαθήματα που πήραμε για το σεξ και τις σχέσεις