Τρία βασικά λάθη που κάνεις και τον διώχνεις μακριά

Τρία βασικά λάθη που κάνεις και τον διώχνεις μακριά

Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι αλλά τα αποτελέσματα είναι ολέθρια

Γνωριστήκατε, ερωτευτήκατε, όλα πηγαίνουν καλά τον πρώτο καιρό, αλλά όπως συμβαίνει πολλές φορές, το πράγμα κάπου χαλάει. Όχι από την πλευρά σου, εσύ πάντα ήθελες σχέση, χουχούλιασμα και σταθερότητα, αλλά από τη δική του πλευρά. Κάτι συνέβη και εκείνος έχει αρχίσει να απομακρύνεται και να μην είναι όπως παλιά. Μήπως φταις κι εσύ; Μήπως έχεις κάνει τα παρακάτω λάθη;

1. Η υπερανάλυση αυτός ο άγνωστος: Όσο περνάτε καλά, δεν έχεις και λόγο να κάτσεις να υπεραναλύσεις τη συμπεριφορά του και να δεις τα κρυφά μηνύματα που μπορεί να κρύβονται από πίσω. Όταν όμως στραβώσει το παραμικρό, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα, να αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα, στα οποία δεν έδινες σημασία, τα οποία ωστόσο έκανε πάντα και τα οποία φυσικά θεωρείς ύποπτα. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν έχει να κάνει με το αν λέει αλήθεια ή όχι, αλλά με τη δική σου συμπεριφορά, η οποία σε μετατρέπει σε μία υστερική που της φταίνε όλα. Και ξέρεις φυσικά ότι όλο αυτό αντικατοπτρίζεται ακόμα και στην εμφάνισή σου; Για να μην πούμε για τη συμπεριφορά σου. Οπότε και εκείνος, αρχίζει να αναρωτιέται αν είσαι εσύ όντως η απίστευτη γυναίκα που γνώρισε πριν λίγο καιρό, ή είσαι απλώς μία διχασμένη προσωπικότητα. Και επειδή ίσως να μη θέλει να το ψάξει και πάρα πολύ, τραβάει την πρώτη του εξαφάνιση, για να προετοιμάσει το έδαφος. Ψυχραιμία.

2. Η αλλαγή καθημερινότητας: Ακόμη ένα τεράστιο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες, ειδικά όταν είμαστε φουλ ερωτευμένες. Για κάποιο περίεργο λόγο, θεωρούμε φυσιολογικό όλη μας η ζωή να περιστρέφεται γύρω από αυτόν και τις συνήθειές του, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από φίλους, να κόβουμε δραστηριότητες και χόμπι και να απασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με εκείνον. Νομίζουμε ότι σε γνώρισε δραστήρια και δυναμική. Για ποιο λόγο τώρα να του αρέσει το γεγονός ότι δεν έχεις δική σου ζωή και κρέμεσαι από πάνω του; Ναι ξέρουμε, έτσι του δείχνεις την αγάπη και τον έρωτά σου, αλλά επίσης του αποδεικνύεις ότι είσαι μία γυναίκα αδύναμη που απλά ψάχνει έναν άντρα να πιαστεί από πάνω του. Και αυτό τον πνίγει.

3. Η απώλεια εμπιστοσύνης: Και εκεί που νιώθεις θεάρα και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, και γιατί να μην έχεις εξάλλου, αρχίζεις και αναρωτιέσαι γιατί ο άντρας αυτός είναι μαζί σου, και δεν αξίζεις τόσο καλή συμπεριφορά και τι θα γίνει αν κάποια στιγμή σε παρατήσει και όλα αυτά. Οπότε λοιπόν, γεμίζεις με ανασφάλεια και χάνεις οποιοδήποτε απομεινάρι αυτοπεποίθησης είχες. Εμπεριστατωμένα, ειδικά εμείς οι γυναίκες, όταν το αντικείμενο του πόθου μας είναι σε απόσταση βολής, τείνουμε να μην είμαστε ο γοητευτικός και σέξι εαυτός μας, με αποτέλεσμα να μοιάζουμε περισσότερο με καρικατούρες που απλά προσπαθούν να γίνουν ποθητές. Αυτός φυσικά είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο αυτοί που θέλουμε δεν μας θέλουν.

Έρευνα: Αυτή είναι η απρόσμενη συνήθεια όλων των ευτυχισμένων ζευγαριών

Έρευνα: Ποια είναι τελικά η βασική αιτία χωρισμού;