Γιατί σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; 6 βασικοί λόγοι

Γιατί σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; 6 βασικοί λόγοι

Τα πράγματα είναι απλά

Έτσι όπως είναι πλέον τα πράγματα, η επικοινωνία και οι σχέσεις αναπτύσσονται μέσω μηνυμάτων και social media. Και όπως ακριβώς αναπτύσσονται, έτσι και καταστρέφονται, μιας και όταν το τετ-α-τετ αποφεύγεται μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργηθούν. Για παράδειγμα, ενώ εσύ πιστεύεις ότι τα πηγαίνετε χάρμα, ξαφνικά...δεν απαντάει στα μηνύματά σου και αναρωτιέσαι τι μπορεί να έχει συμβεί. Για δες παρακάτω.

Είναι απασχολημένος: Καμιά φορά είναι δικαιολογία. Ωστόσο, ακόμα κι αν σου απαντήσει 1-2 μέρες μετά, και σου πει το συγκεκριμένο, μην απορήσεις. Όντως υπάρχει πιθανότητα να ήταν απασχολημένος, και αν κανείς αναλογιστεί το γεγονός ότι δεν έχετε σχέση, αλλά πάτε να τη χτίσετε, μάλλον δεν ήταν και υποχρεωμένος να σου απαντήσει ASAP. Πάντως, για να μπουν και τα πράγματα σε μία τάξη, από τη στιγμή που θα την κάνετε τη σχέση σας την όμορφη, να του τα κόψεις αυτά.

Φοβάται: Μήπως το πράγμα πάει να σοβαρέψει πολύ και εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα; Μήπως για κάποιο λόγο λιγουλάκι τον έχεις πιέσει; Μήπως προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του και ο μοναδικός τρόπος είναι να μην σου απαντήσει στο μήνυμα, ή τουλάχιστον όχι αμέσως; Μήπως του έχεις σπάσει τα νεύρα του ανθρώπου;

Δε γουστάρει: Εντάξει παίζει και αυτό δυνατά, διότι καλώς ή κακώς, αν στείλεις μήνυμα και περάσουν οι μέρες και τα χρόνια και απάντηση δε λάβεις, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι. Μάντεψε φίλη μου, δε σε θέλει και τόσο πολύ. Λυπάμαι.

Το ξέχασε: Δεν είπαμε ότι οι άντρες δεν έχουν καλή σχέση με την επικοινωνία; Ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Το ξέχασε και φυσικά εσύ περίμενες με αγωνία χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Άσε που και να θέλεις στη συνέχεια να τον βρίσεις, δε θα έχεις και το πάτημα.

Βλέπει κι άλλη: Είπατε τίποτα για αποκλειστικότητα; Φυσικά και όχι αν αναλογιστεί κανείς ότι έχετε βγει μόλις 2 ραντεβού. Και ποιος σου λέει λοιπόν, ότι όταν έστειλες δεν ήταν με την άλλη και φυσικά δεν μπορούσε να σου απαντήσει. Ε μετά το ξέχασε και πάει λέγοντας.

Εφαρμόζει την πάγια τεχνική του Ghosting: Η τεχνική αυτή έχει ως εξής: Βγήκατε 2-3 φορές, περάσατε καλά, ίσως κάνατε και σεξ και τώρα απλά εξαφανίστηκε. Θα κάνει comeback σε λίγο καιρό, αν φυσικά δεν έχει βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί, αλλά το θέμα είναι... εσύ τι κάνεις!