Μήπως αυτά που φοράς στο γυμναστήριο καθορίζουν αν θα σε φλερτάρουν οι άντρες;

Μήπως αυτά που φοράς στο γυμναστήριο καθορίζουν αν θα σε φλερτάρουν οι άντρες;

Μία νέα έρευνα έρχεται για να σε σοκάρει

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και σαν παραθεριστές που σεβόμαστε τους εαυτούς μας, το γυμναστήριό μας θα το επισκεφθούμε, προκειμένου να μαζέψουμε τα... ασυμμάζευτα. Το κακό είναι ότι τελευταία στιγμή δε γίνεται τίποτα, το καλό είναι ότι το γυμναστήριο είναι κατεξοχήν χώρος φλερτ. Κι αν νομίζεις ότι όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου, να σε ενημερώσω ότι υπάρχει σχετική έρευνα αφιερωμένη στο γυμναστηριακό φλερτ .

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 1.000 άτομα τα οποία επισκέπτονται αρκετά συχνά το γυμναστήριο, με βασικό ερώτημα το πώς πλησιάζουν αυτόν ή αυτή που τους αρέσει. Όπως αποδείχθηκε, αυτοί που προτιμούν τα δυναμωτικά ποτά ή αρέσκονται στο να κοιτάζονται στους καθρέφτες, είναι συνήθως πιο...μπερμπάντηδες από τους υπόλοιπους, ενώ εξίσου ερωτικοί είναι και αυτοί που τραβούν selfies.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα, το 21% των αντρών παραδέχτηκε ότι δέχονται περισσοτερο φλερτ όταν φορούν φούτερ ή οτιδήποτε σε φαρδύ, εν αντιθέσει με τις γυναίκες, οι οποίες το φλερτάκι τους θα το δεχτούν, ανεξαρτήτως outfit.

Hθικό δίδαγμα: Ακόμα κι αν είναι οι μέρες που αισθάνεσαι περίεργα με την εμφάνισή σου πήγαινε στο γυμναστήριο και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει κατακόρυφα.