Διακοπές με τον καλό σου: 5 πράγματα που σε κάνουν έξαλλη

Διακοπές με τον καλό σου: 5 πράγματα που σε κάνουν έξαλλη

Join the club κορίτσι μου

Και μιας και διανύουμε τον Αύγουστο, τον κατ’ εξοχήν μήνα των διακοπών-τουλάχιστον για τον Έλληνα-λέω να ασχοληθώ με ένα θέμα πολύ σοβαρό: Τις διακοπές με τον καλό σου και όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά. Γιατί πίστεψέ με, ό, τι είναι πάει λάθος θα πάει, και χειρότερα μη σου πω. Είναι το σύμπαν; Είναι η διάθεση; Παρακάτω σου έχω 5 πραγματάκια που σίγουρα θα είναι προβληματικά για να έχεις το νου σου.

Μην τολμήσεις να κλείσεις εισιτήρια ή διαμονή

Ας είσαι εξπέρ στο θέμα αυτό. Ας έχεις έκπτωση και κονέ με τους καλύτερους. Το ξέρεις καλά, ότι σίγουρα θα βρει κάτι στραβό και σίγουρα θα γκρινιάξει! Το πλοίο θα φεύγει πολύ νωρίς και θα νυστάζει, ή θα φεύγει αργά και θα χάσετε την μέρα. Επίσης θα έχει πολύ κόσμο και δεν θα μπορεί να πάρει τη σιέστα του, ή θα είναι χαλαρά, και θα αναρωτιέται γιατί κλείσατε αριθμημένες θέσεις και πληρώσατε μία περιουσία. Το δωμάτιο φυσικά θα είναι πολύ ακριβό για τη χρήση που θα του κάνετε ή πολύ φτωχικό και δεν θα προσφέρει καν τα απαραίτητα. Για να μην μιλήσω για την τοποθεσία. Θα καταλήξει να πει: Γιατί δεν τα κάνω όλα μόνος μου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Και αυτό θα αναρωτιέσαι κι εσύ καημένη.

Προσοχή στη βαλίτσα

Γυναίκες είμαστε, πάντα θα πάρουμε για 5 βράδια 35 σύνολα και 77 μαγιό. Προφανώς οι αποσκευές σου θα είναι βαριές, θα πιάνουν περισσότερο χώρο και αλίμονό σου αν χρειαστεί να κουβαλήσει κάτι. Η συμβουλή μου είναι να κάνεις χέρια στο γυμναστήριο όπως επίσης και να φορέσεις-με κάθε κόστος-όλα σου τα μαγιό για να μην έχει να λέει.

giphy 1

Kαλύτερα έτσι

Η ώρα της φωτογραφίας

Καλύτερα να του πατήσεις τον κάλο παρά να του ζητήσεις να σε βγάλει φωτογραφία στο ομολογουμένως φανταστικό αυτό τοπίο. «Και τι νομίζεις ότι είμαι εγώ; Φωτογράφος;» ή «Σιγά μη σε βγάλω φωτογραφία να σου πατάνε like στο Instagram όλα τα λιγούρια», ή ακόμα χειρότερα: «Αφού χάλια βγαίνεις πάντα γιατί το προσπαθείς»;

Ηλιοθεραπεία ώρα μηδέν

Θέλεις να μαυρίσεις και είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό. Μην τολμήσεις όμως να παραπονεθείς για έγκαυμα ή για ζαλάδα αργότερα, γιατί απλώς θα εύχεσαι να μην είχες ανοίξει ποτέ το στοματάκι σου. Είναι προτιμότερο να καμουφλάρεις τη φουσκάλα με μαρκαδόρο, παρά να πεις ότι δεν αισθάνεσαι καλά.

giphy 2

Η βραδινή έξοδος

Δε φτάνει που ήσασταν έξω όλη την μέρα και γυρνούσατε σαν τις άδικες κατάρες, έχεις την απαίτηση να βγείτε και για κοκτέιλ; Πήγαινε μόνη σου στο μπαρ του ξενοδοχείου θα σου πει, την ώρα που αρχίζει να παραδίδει πνεύμα απλωμένος σαν τον αστερία υπό το ψύχος του κλιματιστικού. Και κάπως έτσι αναγκάζεσαι να χαζέψεις στο Instagram αυτούς που μάλλον περνούν καλύτερα στις διακοπές τους από σένα.