Ένα περίεργο σημάδι που φανερώνει ότι ίσως σε απατήσει

Ένα περίεργο σημάδι που φανερώνει ότι ίσως σε απατήσει

Βρε λες;

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία της. Εμείς μέντιουμ δεν είμαστε αλλά αν μη τι άλλο κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι σημαντικό, το θεωρούμε χρέος μας να σε ενημερώνουμε για να μην πιάνεσαι φίλη μου κορόιδο!

Όπως για παράδειγμα, να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου τη νέα έρευνα που δημοσίευσε η Journal of Personality and Social Psychology η οποία σίγουρα θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις πολλά πράγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, στην οποία συμμετείχαν 233 νιόπαντροι, οι οποίοι έπρεπε να βαθμολογήσουν τη σχέση τους και το πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα σε αυτή, αυτοί που είπαν ότι έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και είναι άκρως ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους σε αυτόν τον τομέα, είναι και αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξοικειωμένοι με το σεξ και άρα και πιο επιρρεπείς στο να ενδώσουν σε αυτό. Και κακά τα ψέματα, όσο πιο ενεργός σεξουαλικά είσαι, τόσο περισσότερο δουλεύουν τα ραντάρ σου.

Ξεκάθαρα η έρευνα αυτή ήρθε για να σε προβληματίσει αλλά και να σε ξεβολέψει.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως ζητάς πολλά από τη σχέση σου; 5 λάθη που κάνεις

Το ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που θα σε κάνει ακαταμάχητη