Τρία πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις πριν το σεξ

Τρία πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις πριν το σεξ

Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική. 

Ο Βαλεντίνος πέρασε, τον γιορτάσαμε, τα κεφάλια μέσα τώρα. Σε περίπτωση λοιπόν που μπούχτισες με τον ρομαντισμό της χθεσινής ημέρας, και διψάς για μία είδηση ουσιαστική, ή έστω συμβουλή βρε αδερφέ, σου έχω κάτι που σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή και έχει να κάνει με το σεξ. Όχι όμως με την πράξη καθεαυτή, αλλά με αυτά που θα κάνεις πριν. Με λίγα λόγια, σου έχω 3 βασικά πράγματα που καλό θα ήταν να μην κάνεις πριν το σεξ. Βασικά απαγορεύονται, αλλά δεν ήθελα να είμαι τόσο αυστηρή.

Μη φας καυτερά φαγητά

Ξέρεις τώρα. Κατακράτηση, αέρια, φούσκωμα. Δηλαδή την μέρα που θα κάνεις σεξ πρέπει οπωσδήποτε εσύ να φας ινδικό; Έλεος κάπου κορίτσι μου.

Μην πιεις αλκοόλ

Δεν μιλάω για ένα ποτάκι ή ένα ποτηράκι κρασί, αλλά μη γίνεις και λιώμα φίλη μου. Το θέμα είναι να ξέρεις τι κάνεις. Όχι να είσαι ένα βήμα πριν τη λιποθυμία.

Μην ξυριστείς

Μην μπερδευτείς. Όχι να μην ξυριστείς καθόλου. Απλά καλό θα ήταν να το κάνεις το προηγούμενο βράδυ. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσεις την ευκαιρία στο δέρμα σου να ηρεμήσει και να μην έχεις ερεθισμούς, σημάδια και κοκκινίλες. Σε περίπτωση που την επόμενη μέρα οι τρίχες αρχίζουν να βγαίνουν, προσπάθησε έστω να ξυριστείς το πρωί της ίδιας μέρας.