5 βασικά χαρακτηριστικά που όλοι οι άπιστοι άντρες έχουν

5 βασικά χαρακτηριστικά που όλοι οι άπιστοι άντρες έχουν

Όχι ότι δεν πήγε κάπου το μυαλό σου. 

Θα μου πεις εσύ τώρα... Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάποιος θα σε απατήσει, χωρίς καν να έχει δώσει αφορμή; Και θα σου απαντήσω ότι έχεις απόλυτο δίκιο μιας και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και φυσικά να κρίνει έναν άνθρωπο με αυθαίρετα κριτήρια. Κι όμως, υπάρχουν κάποια μικρά σημαδάκια, ή για την ακρίβεια χαρακτηριστικά, τα οποία έπειτα από έρευνες, οι εδικοί κατέληξαν ότι μοιράζονται όλοι οι άπιστοι άντρες. Προσοχή: Δεν εννοώ ότι όποιος έχει κάποιο από τα παρακάτω ή και όλα... θα σε απατήσει. Εγώ απλά μεταφέρω ένα πόρισμα. Είναι στο χέρι σου αν θα του δώσεις τη δέουσα προσοχή!

Ζήλεια:

Η ζήλεια-η παράλογη πάντα-μπορεί από μόνη της να καταστρέψει μία σχέση. Είναι επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα του άπιστου. Επειδή ακριβώς παίρνει παράδειγμα από τα δικά του, πιστεύει ότι πιθανότατα να κάνεις κι εσύ τα ίδια. Και εκεί έρχεται ο παραλογισμός.

Ναρκισσισμός:

Τι αρέσει στους νάρκισσους; Ο θαυμασμός. Ναι, τους αρέσει να τους θαυμάζουν. Και συνήθως δεν τους αρκεί αυτό να το κάνει μόνο η σύντροφός τους. Ναι καλά κατάλαβες: Θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν αυτή τους την ανάγκη και με άλλους τρόπους. Ή με άλλες γυναίκες.

Ανικανοποίητο:

Θέλει περισσότερα για να έχει πάτημα να κάνει παράπονα. Και όταν έχει τόσα παράπονα ο άνθρωπος, λογικό δεν είναι να κοιτάξει και αλλού να καλύψει τις ανάγκες του;

Είναι ριψοκίνδυνος:

Είτε μαζί σου είτε και όχι. Ένας άπιστος, δε θα διστάσει να προχωρήσει τη σχέση σας πολύ σύντομα γιατί αυτά που θα θυσιάσει είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα θυσιάσει κάποιος που είναι πιστός. Επίσης, η απιστία εμπεριέχει ρίσκο, με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένος.

Ασέβεια προς τις γυναίκες:

Και δεν εννοώ μόνο εσένα, που πιθανότατα να μη σου έχει δώσει ακόμα κάποια αφορμή. Εννοώ τις γυναίκες στον περίγυρό του. Την μητέρα ή την αδερφή του, ακόμα και την άποψή του για κάποιες συναδέλφους του.

DPG Network