Nerds do it better

Nerds do it better

Ήρθε η ώρα να κατεβάσετε λίγο τη μυτούλα και να δείτε τι υπήρχε τόσο καιρό μπροστά στα μάτια σας: ίσως ο καλύτερος εραστής όλων των εποχών.

Ψάχνετε τον όμορφο, ψηλό, ξανθό, γαλανομάτη, γοητευτικό gentleman που μοιάζει τρομακτικά στον πρίγκηπα των παραμυθιών που ονειρευόσασταν όταν ήσασταν τεσσάρων; Απομακρυνθείτε από τα συγκεκριμένα στάνταρντς, γιατί όσον αφορά στο σεξ, πρόσφατες στατιστικές έρευνες έδειξαν πως τα «φυτά» που περνούν ώρες στους υπολογιστές και οι μέτριας ομορφιάς άνδρες είναι οι καλύτεροι εραστές.

Και βέβαια κατανοούμε πως μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικής έλξης βασίζεται στην εξωτερική εμφάνιση, όμως οι λιγότερο όμορφοι άνδρες είναι και οι πλέον ανιδιοτελείς. Είναι αυτοί που όταν έρθει η ώρα να αποδώσουν στο κρεβάτι, βάζουν τη δική σας σεξουαλική ικανοποίηση πάνω από τη δική τους! Ναι, καλά διαβάσατε, πάνω από τη δική τους.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχετε μία προσφορά από κάποιον που εκ πρώτης όψεως δεν σας γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι, ξανασκεφτείτε το. Οι πιθανότητες είναι να αποτελεί πραγματική αποκάλυψη στο κρεβάτι, πράγμα που όσον αφορά την επιλογή σεξουαλικού παρτενέρ είναι το βασικότερο κριτήριο.