Η συντήρηση της κυρίας Ελένης

Η συντήρηση της κυρίας Ελένης

Όταν ένας άντρας αναλαμβάνει να συντηρήσει, εκτός από το ασανσέρ της πολυκατοικίας, και την διαχειρίστριά της.

Βλέπω μόνο γυναίκες να γράφουν τις σεξομολογήσεις τους εδώ κι αναρωτιέμαι τι γίνεται με τους άντρες. Είμαι σίγουρος πως έχουν κι αυτοί πολλές ιστορίες να πούνε και σκέφτηκα να κάνω την αρχή. Είμαι συντηρητής ανελκυστήρων και κάθε μέρα πηγαίνω σε πολλές πολυκατοικίες, ενώ γνωρίζω και μιλάω με πολλούς διαχειριστές και διαχειρίστριες.

Η κυρία Ελένη είναι μία από αυτές, μία ιδιαίτερα γοητευτική και προκλητική γυναίκα γύρω στα 45, που κάθε φορά μου άνοιγε την πόρτα με νεγκλιζέ, νυχτικά, μπέιμπι ντολ και κάθε είδους προκλητικό και μικροσκοπικό ρουχαλάκι. Κάποια στιγμή της την είπα στα ίσια: «Τι θα γίνει κυρία Ελένη; Πάντα έτσι θα μου ανοίγετε την πόρτα; Άνθρωπος είμαι κι εγώ». Περίμενα να προσβληθεί, να με βρίσει, να μου κλείσει την πόρτα στα μούτρα, να κάνει ότι θίχτηκε η αξιοπρέπειά της, όμως η κυρία Ελένη μου απάντησε «Ελένη σκέτο. Και στον ενικό σε παρακαλώ... Πέρνα μέσα να σου φτιάξω ένα καφέ να ηρεμήσεις».

Ένιωσα σαν 15χρονος παρθένος, που επισκέπτεται για πρώτη φορά μια επαγγελματία, προκειμένου να γνωρίσει το σεξ. Και αυτό ακριβώς έγινε. Ο άντρας της Ελένης, ο κύριος Φίλιππος, θα γυρνούσε σε 6 ώρες και το σπίτι ήταν στη διάθεσή μας. Από τότε, η συντήρηση του συγκεκριμένου ασανσέρ συνοδεύεται πάντα από ένα ώριμο, πλην όμως έμπειρο και διδακτικό φρούτο.

Παύλος, 32.