Ζω σα ζευγάρι με έναν παντρεμένο

Ζω σα ζευγάρι με έναν παντρεμένο

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Πήρα την απόφαση να σας γράψω γιατί ψάχνω απεγνωσμένα για μια σανίδα σωτηρίας, μια διέξοδο στο αδιέξοδό μου.. είμαι 23 ετών, είμαι μια ευπαρουσίαστη κοπέλα, δυστυχώς όμως πολύ άτυχη στον τομέα των σχέσεων.

Εδώ και 3 μήνες έχω «σχέση» με ένα παιδί το οποίο όμως ανήκει αλλού.. είναι παντρεμένος εδώ και 4.5 χρόνια
με μια κοπέλα και εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς μου.. άρχισε ως κάτι απλά για να περνάμε καλά όμως τα πράγματα έχουν σοβαρέψει.. αρχίζω να νιώθω πράγματα για εκείνον.. και ίσως και αυτός.. μου συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο... και αυτή ήταν η παγίδα στην οποία έπεσα αμέσως.. είχε καιρό ένα αγόρι να μου συμπεριφερθεί τόσο καλά οπότε ένα συν του να δεθώ μαζί του.

Είμαι από Αθήνα, τέλειωσα φέτος τις σπουδές μου και με όλο το κλίμα που επικρατεί στην καημένη Αθήνα και χωρίς φυσικά δουλειά πήρα την απόφαση να έρθω στο χωριό μου που τα πράγματα ακόμα κρατούν καλά. Έχω αρχίσει αγγλικά Proficiency, έχω τις παρέες μου, έχω εκείνον... Δουλεύει ακριβώς κάτω από το σπίτι μου σε ένα μαγαζί μας που το νοικιάζουμε, εκεί γνωριστήκαμε... Δεν ξέρω αν πήρα αυτή την απόφαση για επιστροφή στη φύση ή για εκείνον, θέλω να πιστεύω πως η κολλητή μου που μένει εδώ συν του ότι η ζωή είναι αρκετά πιο οικονομική και εύκολη ήταν οι βασικοί μου και μοναδικοί λόγοι.. Δεν είναι από τα άτομα που θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα πάρουν αποφάσεις «ζωής ή θανάτου», έχουμε συζητήσει για το τι θα γίνει με εμάς, αλλά τίποτα συγκεκριμένο, είναι νωρίς να αλλάξει κάτι... και μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δεν μου λέει κάτι που ξέρει πως θέλω να ακούσω, λέει τα πράγματα όπως έχουν.

Κι εγώ τι να κάνω; Μια περνάω τέλεια, μια βυθίζομαι στη θλίψη μου γιατί ξέρω πως όλο αυτό που ζω είναι μια αυταπάτη... εκείνη είναι στην Αθήνα γιατί δουλεύει και πηγαινοέρχεται οπότε τώρα που είμαι εδώ μας έχει δοθεί η ευκαιρία να ζούμε σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι... όμως κάποια στιγμή θα έρθειμόνιμα ή θα φύγει αυτός και τότε θα ξυπνήσω από το όνειρο.. Τι να κάνω, πες μου τη γνώμη σου.

Μαρίνα

Η άποψη του Queen,.gr

Πιστεύουμε ότι o έρωτας είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να βιώνεται ελεύθερα και όμορφα ανάμεσα σε δύο μόνο ανθρώπους. Καταλαβαίνουμε ότι είσαι ερωτευμένη ή ότι τουλάχιστον έχεις βρει έναν άνθρωπο ο οποίος σου παρέχει βασικά στοιχεία, όπως είναι η τρυφερότητα και η επικοινωνία, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να αναζητήσεις μια αγκαλιά σε κάποιον με τον οποίον θα υπάρχουν ουσιαστικές προοπτικές.

Βέβαια, εάν ο άνδρας αυτός έχει πραγματικά αισθήματα για εσένα και αν είναι διατεθειμένος να διακόψει τη σχέση του και πιο συγκεκριμένα το γάμο του με την άλλη κοπέλα, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Όμως θέλεις στην πραγματικότητα να είσαι το τρίτο πρόσωπο; Μπορείς να ζήσεις με τις τύψεις που χώρισες ένα ζευγάρι; Είσαι μικρή κοπέλα στο άνθος της ηλικίας σου και έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να βρεις κάποιον που θα είναι μαζί σου για εσένα και όχι για να καλύψει τα δικά του τα κενά από έναν αποτυχημένο γάμο. Εκτίμησε τις προτεραιότητές σου και αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και δύναμη την κατάσταση.

Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.