Mε τον κολλητό του γιου μου...

Mε τον κολλητό του γιου μου...

Είμαι MILF και μου αρέσει!

Είμαι ανύπαντρη μητερα στα 35 μου και έχω ένα γιό 18, πρώτο έτος, ο οποίος κάνει κολλητή παρέα με ένα παληκάρι 22 ετών, τον Χ. που τον βλέπεις και κρατιέσαι να μην Χ!

Τέλοσπάντων, κι εγώ δεν πάω πίσω. Είμαι yoga instructor, η οικογένειά μου έχει πολύ καλές οικονομικές βάσεις και μοιάζω 28 το πολύ. Από τότε που χώρισα με τον τελευταίο μου δεσμό, που κράτησε 4 χρόνια, άργησα να ξανακάνω σεξ. Παρότι λατρεύω το σεξ και φυσικά το σεξ λατρέυει εμένα, είχα σχεδόν δύο χρόνια να το απολαύσω. Χωρίς εγκεφαλικό παιχνίδι εγώ δεν φτιάχνομαι.

Ο Χ. λοιπόν, τελειώνει πολιτικός μηχανικός και έχει ένα κορμί φέτες- μιας και είναι επαγγελματίας πολίστας. Παρέα με το γιο μου κάνουν λόγω του πόλο, εδώ και 5 χρόνια. Μπαινοβγαίνει στο σπίτι μας συχνά. Από μικρό τον έπιανα να με κοιτάζει στο στήθος και πολλές φορές την ώρα που μαγείρευα γυρνούσα απότομα απλά και μόνο για να τον κομπλάρω, την ώρα που τον έπιανα να με «καρφώνει» με τα μάτια του και φυσικά... το πονηρό μυαλό του!

Ε, λοιπόν, πριν λίγες μέρες ο Χ. με «κάρφωσε» και κανονικά, τόσο που η εμπειρία ξεπερνά κάθε φαντασία. Ήρθε να αφήσει ένα σακ-βουαγιάζ στο γιο μου και ήταν μισοβρεγμένος από την προπόνηση. Είχε ανέβει στη μηχανή και τα μαλλιά του είχαν στεγνώσει άτσαλα. Μου ζήτησε μόνο ένα ποτήρι νερό. Πήγα στο ψυγείο. Ήρθε δίπλα μου, από πάνω μου. Καθώς έχυνα το νερό από το μπουκάλι στο ποτήρι το πήρε από τα χέρια μου και ήπιε με δίψα. Το νερό έτρεχε λίγο στο λαιμό του κι εγώ γέλασα λίγο. Σοβαρός, με κοίταξε με διαπεραστικό βλέμμα και έγλειψε την υγρασία από τα χείλη του.

Σοβάρεψα κι εγώ με τη μία. Συνέχισε να με κοιτάει και έφτιαξε τα μαλλιά του με μία κίνηση. Απλά τα έκανε χειρότερα, γέλασα πάλι. Με χαστούκισε!

«Ε, δεν υποφέρεσαι μου λέει», και γέλασε! Άναψα... Το κατάλαβε (μάλλον ήταν κι αυτός αναμμένος)! Με έπιασε από τη μέση και με κόλλησε επάνω του. Με κοίταξε έντονα ξανά κι ένιωσα εντελώς υποχείριο! Τρελάθηκα. Κοκκίνησα!

«Τι θα γίνει με την πάρτη σου; Δουλευόμαστε;» Με ρώτησε.

«Πάρτη». Του απάντησα.

«Τι;» μου λέει...

«Πάρτη σου λέω!» απάντησα κι εγώ απόφασισμένη και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου βρεθήκαμε στο πάτωμα, στον πάγκο της κουζίνας, στον καναπέ, στην κρεβατοκάμαρα, ακόμη και στο ντουζ! (Ο γιος μου έλειπε σε αγώνα...) Μιλάμε για τρελό πάρτυ!