Αποκωδικοποιούμε 5 τυπικές, αντρικές συμπεριφορές αμέσως μετά το sex!

Γωγώ Φούντα
Αποκωδικοποιούμε 5 τυπικές, αντρικές συμπεριφορές αμέσως μετά το sex!

Για να μην έχετε πλέον απορίες!

Για να είμαστε ειλικρινείς, όσα και να διαβάσουμε, όσο κι αν παρατηρήσουμε συμπεριφορές, είναι πρακτικά αδύνατο να μπορέσουμε να μάθουμε τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το χάσμα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για άντρες και γυναίκες οι οποίοι έτσι κι αλλιώς προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες. ΠΟΤΕ δεν θα μάθει ένας άντρας τι σκέφεται μία γυναίκα και τούμπαλιν! Ωστόσο, εμείς, ως ένα φύλο που αγαπά τη γνώση και κυρίως την μελέτη, τόσα περιοδικά ξεκοκαλίζουμε κάθε βδομάδα, βάλαμε κάτω τα πράγματα, και προσπαθήσαμε να αποκωδικοποιήσουμε την αντρική συμπεριφορά αμέσως μετά το sex. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν μιλάμε για sex όλοι οι άντρες είναι πάνω κάτω, ίδιοι!

1. H δύσκολη ώρα της αγκαλιάς: Είναι μαθηματικά αδύνατο να πείτε στις φίλες σας ότι κάνατε sex κι αυτές να μην σας ρωτήσουν αν κοιμηθήκατε αγκαλιά. Για κάποιο αλλόκοτο και σκοτεινό λόγο, η γυναίκα δίνει υπερβολικά μεγάλη σημασία σε μία κίνηση την οποία οι άντρες έχουν κυριολεκτικά γραμμένη! Σίγουρα, το να σε πάρει αγκαλιά δείχνει τρυφερότητα και πως πιθανόν να μην σε βλέπει μόνο για το sex. Θα πρέπει βέβαια να ξέρετε ότι επειδή ο άντρας θέλει να ζει το παραμύθι πολύ περισσότερο από τη γυναίκα, κι ας μην το παραδέχεται, υπάρχει η πολύ σοβαρή περίπτωση να κοιμάται αγκαλιά με όλες γιατί πολύ απλά αυτό τον βολεύει! Αν από την άλλη αμέσως μετά το ξέρετε τι, δεν κάνει καμία απολύτως κίνηση να σας πλησιάσει και δίνεται ψυχή και σώμα στο κινητό του παίζοντας... παιχνίδια, μη σκάτε! Τυπική αντρική συμπεριφορά. Πολύ πιθανό να σας θέλει μόνο για sex, αλλά μην αποκλείετε και το γεγονός απλά να μην του περνάει από το μυαλό. Θα σας πούμε κάτι που ίσως να μην ακούτε πρώτη φορά: Ο άντρας θέλει περισσότερο χώρο και χρόνο από μία γυναίκα. Σοκαριστήκατε;

2. Αλλαγή συμπεριφοράς: Ενώ λίγο πριν κάνετε sex το στόμα του πάει ροδάνι και δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα του, αμέσως μετά γίνεται απόμακρος ενώ του παίρνεις κουβέντα με το ζόρι. Δύο είναι τα ενδεχόμενα: 'Η νιώθει ανασφάλεια για τις επιδόσεις του και περιμένει από εσάς να σπάσετε τον πάγο και να πείτε έναν καλό λόγο, πράγμα που δεν πολυπιστεύουμε, ή πολύ απλά η αποστολή του τελείωσε και το μόνο που θέλει είναι να του αδειάσετε τη γωνιά! Αυτό λυπούμαστε αλλά είναι και το πιο πιθανό. Αφού πήρε αυτό που θέλει, δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί σας, πόσο μάλλον να γίνει γοητευτικός και σέξι. Αν ακούσετε και κανέναν περίεργο ήχο μην εντυπωσιαστείτε, o καλός σας αερίζεται!!!

3. Γραμμή στην τουαλέτα: Είναι γνωστό ότι αμέσως μετά το sex τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα καλό θα ήταν να πηγαίνουν προς... νερού τους προκειμένου να καθαρίσουν οι περιοχές από τυχόν μικρόβια. Παρόλα αυτά, αν ο καλός σας με το που τελειώνετε, πετάγεται σαν ελατήριο και πηγαίνει ολοταχώς για αναζωογονητικό αφρόλουτρο, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. 'H είναι ψυχαναγκαστικός και μανιακός με την καθαριότητα, που και εντελώς κακό δεν το λες, σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα, είτε πολύ απλά σας... σιχαίνεται! Εντάξει δεν εννοούμε ότι δεν θέλει να σας βλέπει, αλλά το να μείνει για λίγη ώρα με τη μυρωδιά του σώματός σας ή ακόμα και με... τυχόν υπολείμματα, μπορεί να τον οδηγήσει στην τρέλα! Εξηγείστε του ότι δεν έχετε κάτι κολλητικό και πως κάνετε μπάνιο δύο φορές την μέρα και καμιά φορά και τρεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον κάνετε να αισθανθεί άσχημα!

4. Το καπελάκι του και φεύγει: Να κάτι άσχημο και αμήχανο! ,Αμέσως μετά το sex, αρχίζει να ντύνεται και μέσα σε 5 λεπτά έχει γίνει αέρας! Δηλαδή και το τσιγάρο του, το κάνει στο δρόμο που λέει ο λόγος! Εδώ δύο πράγματα συμβαίνουν: 'Η πολύ απλά σας έχει γραμμένη και το μόνο που θέλει είναι sex, οπότε δεν υπάρχει και κανένας απολύτως λόγος να γνωριστείτε καλύτερα, ή είναι πολύ ντροπαλός και ανασφαλής και φοβάται την πιο ουσιαστική επαφή που μπορεί να έχετε με μία κουβέντα ή μία αγκαλιά. Αν λοιπόν τον βλέπετε για κάτι παραπάνω, μπορείτε να του προτείνετε να κοιμηθεί σπίτι σας και από κει και πέρα το πράγμα είναι στο χέρι σας. Προσοχή, το ότι θα κοιμηθείτε μαζί μπορεί να μη σημαίνει και απολύτως τίποτα. Ίσως απλά να βαριόταν να οδηγήσει μέσα στην μαύρη νύχτα!

5. Πέφτει με τα μούτρα στο φαί: Οι άντρες αγαπούν το ποδόσφαιρο, τις μπύρες και το φαί. Και κάποια άλλα πράγματα αλλά όχι τόσο πολύ όσο αυτά! Είναι λοιπόν απολύτως φυσιολογικό, ενώ εσείς μετά το sex κάνετε κανά τσιγάρο, πίνετε κανά ποτό ή απλά χαλαρώνετε, εκείνος ψάχνει εναγωνίως ποιο σουβλατζίδικο είναι ανοιχτό για να παραγγείλει 5-6 σουβλάκια! Δεν σημαίνει ότι δεν σας υπολογίζει και πως προτιμάει τη φραντζόλα με ζαμπόν, γιατί στο μεταξύ η ώρα είναι περασμένη και τα σουβλατζίδικα κλειστά, είναι γιατί πολύ απλά, μετά την ικανοποίησή σας, τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό του έχουν πέσει και αναζητά ο δόλιος ένα τρόπο να τα αναπληρώσει! Mην τον παρεξηγείτε και πάνω απ' όλα μην τον κατηγορείτε. Αν έχετε κατανόηση, θα του φέρετε και μια σόδα από το ψυγείο.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως ο καλός σας, σας καταπιέζει;

5 σημάδια ότι σας σκέφτεται ο πρώην σας!

«Είχαμε επαφή στα 17 μου. Έγινε ξανά τώρα. Πώς θα τον κάνω να με δει σοβαρά»;