Μου αρέσει ο καθηγητής μου, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί. Του το είπα και προσπάθησα να τον πλησιάσω, αλλά με αποφεύγει. Τι άλλο να κάνω για να καταλάβει;

Μου αρέσει ο καθηγητής μου, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί. Του το είπα και προσπάθησα να τον πλησιάσω, αλλά με αποφεύγει. Τι άλλο να κάνω για να καταλάβει;

Καλησπέρα Dr. Love

Διαβάζοντας και τις υπόλοιπες ιστορίες ελπίζω να μην με κακολογήσεις πολύ (τουλάχιστον περισσότερο απ' όσο μου αξίζει).Λοιπόν, είμαι 20 χρονών, σπουδάζω Παιδαγωγικά και εδώ και 2 χρόνια μ'αρέσει ο καθηγητής μου (41 χρονών) ο οποίος τυχαίνει να είναι και παντρεμένος με παιδί. Κανονικά αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι αιτία να αρχίσω να τρέχω και να μην ασχοληθώ περαιτέρω... αλλά έλα που εγώ όπου δω δύσκολη κατάσταση και ζόρια κολλάω!
Τελοσπάντων με λίγα λόγια ο άνθρωπος έμπειρος ήταν- μάλλον το κατάλαβε ,αλλά εγώ (για να το σιγουρέψω κατάλαβες) του το έγραψα κιόλας σε μια εργασία που είχαμε! Εκείνος δεν φάνηκε να αντιδράει ούτε μου είπε κάτι αλλά άρχισε να με αποφεύγει και να κρατάει κάποιες αποστάσεις! Τον έβλεπα πολλές φορές να με κοιτάει και είχαμε οπτική επαφή συχνότερα από παλιά (από τότε που δεν το ήξερε) και για μεγάλα διαστήματα! Όταν τελείωσε η χρονιά τον έπιασα να του μιλήσω,όσο άγχος και αν είχα τουλάχιστον είπα να του το πω και μετά ότι και να μου πει θα το δεχτώ,όμως αυτός ήταν πολύ αμήχανος και δεν με άφηνε να του μιλήσω!
Στην αρχή της φετινής χρονιάς και ενώ δεν είναι πια καθηγητής μου πήγα να τον βρω αλλά και πάλι δεν με άφησε να του μιλήσω...οπότε εγώ κολλημένη ακόμα,τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι το μόνο που θέλω είναι να με ακούσει και τίποτα άλλο...όμως αυτός είπε ότι έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορεί αλλά επέμενε ασφυκτικά να του πω τι θέλω από το τηλέφωνο και πως δεν θέλει να στεναχωριέμαι.Αυτό που με τρέλανε ήταν ότι μου λέει κάποια στιγμή πως δεν ξέρει καν για ποιο θέμα θέλω να του μιλήσω! .Δεν υποχωρούσε και επέμενε να του πω από το τηλέφωνο και του είπα να το αφήσουμε καλύτερα αν δεν έχεις ούτε 5 λεπτά ..μου απάντησε αν αυτό θέλεις και του λέω ναι αυτό θέλω... τέλος!
Δεν ξέρω αν πρέπει να το τραβήξω και άλλο και δεν ξέρω και αν με παίρνει...το θέμα μου είναι ότι θα προτιμούσα να μου πει ένα ξεκάθαρο"κουκλίτσα μου είμαι παντρεμένος ευτυχισμένος και σταμάτα να με ενοχλείς" αντί αυτού που κάνει τώρα!

ΥΓ.: Ξέρω ότι έχει πολλά προβλήματα σπίτι του (αν και αυτό δεν δικαιολογεί κάτι) κυρίως επειδή αυτός είναι πολύ ανισόρροπος και ωραιοπαθής! Για να καταλάβεις θέλει την γυναίκα του όλη μέρα στο σπίτι ενώ αυτός μπορεί μετά τη σχολή να πάει για ιδιαίτερα ή να βγει με τους φίλους του!


Αγαπητή φίλη,

Να σε κακολογήσω εγώ; Όχι, γιατί το λες αυτό; Άλλωστε ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω συμπεριφορές; Αφού εσύ τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και δεν σε ενδιαφέρει που είναι παντρεμένος, με παιδί και πας να χωθείς σαν την τελευταία γκόμενα της σειράς, και ξεφτιλίζεσαι παίρνοντάς τον τηλέφωνο, τότε κανένα πρόβλημα.
Ακούς εκεί να σε κακολογήσω... Για ποιον με πέρασες;!

Κατά δεύτερον, δεν θα μείνω στο θέμα ότι έχει προβλήματα στο σπίτι του. Το είπες και εσύ, ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αλλά αλήθεια, είσαι τόσο σίγουρη ότι οι πληροφορίες σου πως είναι ανισόρροπος και ωραιοπαθής ισχύουν; Γιατί, λέω εγώ τώρα, αν ήταν αλήθεια μάλλον θα σε είχε ξεπετάξει ήδη (με όση ευγένεια έχω το έγραψα αυτό)!
Κι αν ήταν ανισόρροπος και ωραιοπαθής μάλλον δεν θα σε απέφευγε, θα σε εκμεταλλευόταν. Κοινώς αυτός θα ήταν ο stalker της υπόθεσης! Καταλαβαίνεις πού το πάω ε;

Και τώρα έρχομαι να σου απαντήσω στην μεγάλη σου απορία «δεν ξέρω αν πρέπει να το τραβήξω και άλλο και δεν ξέρω και αν με παίρνει». Τι εννοείς να το τραβήξεις και άλλο; Μόνο από τα μαλλιά μπορείς να το τραβήξεις το όλο θέμα. Αλήθεια τώρα, έχεις τέτοια απορία; Δηλαδή τι να κάνεις; Να πας να του χτυπήσεις και το κουδούνι; Να πιάσεις τη γυναίκα του και να της μιλήσεις; Να αρχίσεις να του στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου; Δηλαδή πες μου, δεν σε ενοχλεί να πέσεις ΑΚΟΜΑ πιο χαμηλά;

Το ξέρεις ότι η φάση σου δεν έχει καμιά σχέση με το «όπου δω δύσκολη κατάσταση και ζόρια κολλάω». Αυτό δεν είναι δύσκολη φάση και κόλλησες. Απλά έχει κολλήσει στο μυαλό σου μια ιδέα και ένα άτομο και κάνεις τα πάντα για να τον πλησιάσεις. Αρχίζει να θυμίζει και ιστοριούλα από ψυχολογικό θρίλερ - ή τουλάχιστον θα θυμίσει αρκετά αν το τραβήξεις και άλλο.

Είσαι 20 ετών, ξεκόλλα το μυαλουδάκι σου από αυτά. Κρίμα είναι - τόσο για σένα, όσο για αυτόν και την οικογένειά του.

Κι αν θέλεις δύσκολη κατάσταση, τότε ταλαιπώρησε κάποιον της ηλικίας σου. Αντέχουν περισσότερο...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ