Με τη γυναίκα μου είχαμε μοιραστεί όλες τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις, αλλά τελευταία έχουμε απομακρυνθεί πολύ στο ερωτικό κομμάτι. Μέχρι που βρήκε και άλλον άντρα. Τι να κάνω;

Με τη γυναίκα μου είχαμε μοιραστεί όλες τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις, αλλά τελευταία έχουμε απομακρυνθεί πολύ στο ερωτικό κομμάτι. Μέχρι που βρήκε και άλλον άντρα. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Είμαι παντρεμένος και θα ήθελα να αναφέρω το πρόβλημα μου. Παντρευτήκαμε και ζούσαμε Αθήνα και λόγω της κρίσης φύγαμε επαρχία εδώ και ένα χρόνο. Όταν ήμασταν Αθήνα η σχέση μας ήταν παρά πολύ καλή, και σιγά σιγά όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον και αρχίσαμε να βγάζουμε προς τα έξω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο θέμα των ταμπού. Είπαμε ο ένας στον άλλον σαν φαντασίωση τι θα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε καλύτερη σεξουαλική σχέση.
Της γυναίκα μου της βγήκε ότι θα ήθελε πολύ να με έβλεπε με μια άλλη γυναίκα. Όταν της είπα ότι θα μου άρεσε και έμενα να την δω με μια άλλη γυναίκα, αυτή μου αντιπροτείνε έναν άλλο άνδρα και κόλλησα. Αλλά με έφτιαχνε σαν ιδέα πολύ και από τότε στο περιεχόμενο μας έμπαιναν όλα αυτά τα παραπάνω με πολύ ερωτισμό και ηδονή.
Κάποια μέρα της πρότεινα να το κάνουμε πράξη, αλλά δεν ήθελε με τίποτα, κολλούσε και απλά δέχτηκε να βρεθούμε σε ένα swinger club. Πήγαμε, όμως τίποτα. Αλλά έμενα μου είχε καρφωθεί σαν ιδέα παρά πολύ.
Φύγαμε από Αθήνα βρεθήκαμε στην επαρχία σε ένα χωριό 3.000 κάτοικων και περνούσαμε παρά πολύ ωραία. Τέλεια θα έλεγα χωρίς τα παρελκόμενα. Κάποια στιγμή άρχισε να με αποφεύγει ερωτικά και άλλαξε τελείως. Έβλεπα ότι κάτι τρέχει, κάτι δεν πάει καλά και άρχισα να ψάχνομαι. Τελικά καταλαβαίνω ότι κάτι τρέχει με κάποιον άλλον, την πιάνω που μιλούσε στο τηλέφωνο και την είχα γράψει σε κασέτα, της το λέω και γίνεται χαμός.
Βασικά μέσα μου το ότι υπήρχε άλλος με είχε ταράξει πολύ, αλλά στις φαντασιώσεις μου σαν μονός μου πλέον με έφτιαχνε αρκετά. Δεν έβγαινε από το μυαλό μου, μιλήσαμε, τα είπαμε και είπε ότι ήθελε να της δώσω μια ευκαιρία. Μιας και υπάρχει και παιδί, εντάξει λέω, αλλά όταν βρισκόμασταν στο κρεβάτι και κάτω από αλκοόλ πάλι φτάναμε να μιλάμε και να μου λέει για τον άλλον.
Φυσικά ρωτούσα, με έφτιαχνε πιο πολύ, αλλά τσακωνόμασταν κιόλας. Τέλος πάντων την πιάνω να συνεχίζει μαζί του, να τα λένε μόνο και αρπαχτήκαμε πάλι. Το κόβει μαχαίρι με τον άλλο αφού την είχα υπό στενή παρακολούθηση. Μετά από καιρό βλέπω ότι έχει ηρεμήσει. Η σεξουαλική μας όμως ζωή είναι στάσιμη. Δεν κουνιέται φύλλο. Εγώ από την πλευρά μου μετά από όλα αυτά δεν είμαι και επικοινωνιακός μαζί της, το ίδιο και αυτή και λέμε αν άραγε θα φτιάξει η ζωή μας. Τι θα έπρεπε να κάνουμε και εγώ και αυτή και ειδικά στο σεξουαλικό κομμάτι, γιατί όταν βρισκόμαστε σε αυτό όλα γλυκαίνουν. Αλλά όταν αργούμε να το κάνουμε ξεφεύγουμε ο ένας από τον άλλο και φυσικά όταν έχω την διάθεση εγώ και δεν την έχει εκείνη, απαντάει πολύ άτσαλα και με ξενερώνει με αποτέλεσμα να τα χαλάμε όλα. Αυτά.
Θα χαρώ πολύ να μου λέγατε τι να προσπαθούσα να κάνω αφού δεν μπορώ να το αναφέρω αυτό σε κάποιον κοντινό μου.


Αγαπητέ φίλε,

Θα σου μιλήσω ειλικρινά - και μπορεί να μην χαρείς και πολύ με την απάντησή μου. Αλλά τελικά έτσι είναι η ζωή, δεν ακούμε μόνο αυτά που μας αρέσουν.

Στα χρόνια που ζω έχω μάθει τρία πράγματα για τις σχέσεις - και για τα παντρεμένα ζευγάρια:
1. Οι φαντασιώσεις, όσο ωραίες κι αν μοιάζουν με παιχνίδι, είναι αρκετά επικίνδυνες. Και με περίεργα αποτελέσματα και αντιδράσεις.
2. Το να παραμένεις σε έναν γάμο με δικαιολογία το παιδί είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Είναι μια δικαιολογία για να μην φύγεις. Ένα παιδί είναι καλύτερα να μεγαλώνει με δύο γονείς από απόσταση που έχουν όμως ωραία και υγιή σχέση, παρά με δύο γονείς στο ίδιο σπίτι που η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους!
3. Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση. Αλλά δεν είναι «το Α και το Ω». Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, σύντομα ξεφουσκώνει. Και όπως θα ξεφουσκώσει το πάθος, έτσι θα ξεφουσκώσει και η διάθεση για έρωτα και παιχνίδια.

Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας με μια γυναίκα και στον πρώτο καιρό της σχέσης το σεξ να παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά μετά -ειδικά όταν περάσουμε στην έννοια των παντρεμένων- δεν είναι αυτό που κρατάει τον γάμο. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι οι μικρές λεπτομέρειες, ο ρομαντισμός που μπορεί να βγει στη καθημερινότητα, η αγάπη που θα δείξεις με τα μάτια. Ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον και η κατανόηση γιατί επέλεξες να περάσεις τη ζωή σου μαζί της (και αντίστοιχα φυσικά).
Όταν μέσα σε μια καθημερινότητα υπάρχει αυτή η ερωτική διάθεση, τότε έρχεται και το σεξ. Γιατί όλα από μόνα τους οδηγούν εκεί. Δεν τα πιέζεις να πάνε εκεί.

Και sorry που στο λέω έτσι, αλλά μέσα στο γράμμα σου δεν είδα τον έρωτα, την αγάπη και τον σεβασμό. Είδα απλά έναν άντρα που τον φτιάχνουν οι φαντασιώσεις. Που έχει ερωτικά απωθημένα. Που θέλει και άλλα γκομενάκια στο κρεβάτι, γιατί θεωρεί ότι είναι Ο Άντρας! Και αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα.

Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή θα ήταν να σκοτώσεις αυτή τη μαγκιά που δείχνεις και να είσαι λίγο περισσότερο άνθρωπος. Να δείξεις ότι αυτή (η γυναίκα σου) μετράει πάνω από όλα και όχι αν και πως θα κάνεις σεξ μαζί της - κι αν θα σου εκπληρώσει τις φαντασιώσεις σου! Να δείξεις ότι για σένα είναι τόσο όμορφη και υπάρχει αυτό το πάθος όσο την πρώτη μέρα που τη γνώρισες.

Είπα, αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή. Ειλικρινά όμως πιστεύω ότι πρέπει να δείτε έναν ειδικό. Έναν σύμβουλο γάμου, έναν ψυχολόγο. Να μιλήσετε και να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά που έχετε θαμμένα ο ένας για τον άλλον. Γιατί αν είστε γεμάτοι απωθημένα τότε τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Μάλλον θα τα κάνει χειρότερα. Ειλικρινά το λέω αυτό...

ΥΓ. Δεν σχολιάζω καν ότι έπαιξε κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της. Όταν τα πράγματα φτάνουν εκεί, σημαίνει ότι κάτι δεν της δίνεις εσύ.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ